Yeditepe Üniversitesi Yurdunda Bir Öğrenci 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti: Sınavlar Ertelendi

TAKİP ET

Yeditepe Üniversitesi yurdunda bir öğrenci 10. kattan düşerek hayatını kaybetti.

(Fotoğraf: Cumhuriyet) Gece yarısı sıralarnda İstanbul, Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kayışdağı Caddesi'nde bulunan Yeditepe Üniversitesi kampüsünün içinde yer alan erkek öğrenci yurdunda meydana gelen olayda Soner T. adlı öğrenci yurdun 10. katından düştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Soner T.'nin oracıkta hayatını kaybettiğini tespit etti.

Soner T.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polis olayın intihar mı, kaza mı olduğunu belirlemek için inceleme başlattı. TamgaTürk'e konuşan okul öğrencileri ise genç öğrencinin canına kıydığını açıkladı.

Öğrencilerin bulunduğu WhatsApp gruplarına gönderilen mesajlarda 2 Haziran 2022 günü yapılacak olan sınav, ödev teslimi ve benzeri tüm sorumlulukların ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Ayrıca Yeditepe Üniversitesi'nin resmi Twitter hesabından da "2 Haziran 2022 Perşembe günü yapılacak sınavlarımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni tarihlerimizi öğrencilerimizle paylaşacağız" paylaşımı yapıldı.

yeditepe üniversitesi yurdunda bir öğrenci intihar etti sınavlar ertelendi