Yeğenini 1 Yıl Çöp Evde Kilitli Tutan Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Yeğenini yaklaşık 1 yıl odada kilitli tutan Kamuran Pınar A.'nın ifadesi ortaya çıktı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kirasını ödemeyen kiracı Kamuran Pınar A.'nın evine icra memurları çilingir yardımıyla girdi. Çöp eve çevrilen evin temizlenmesi için gelen Nilüfer Belediyesi ekipleri, girdikleri kilitli bir odada içeride yaklaşık 1 yıldır tutulan bir çocukla karşılaştı.

Perişan vaziyette bulunan çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çöp Evde Kan Donduran Manzara: 1 Yıldır Kilitli Tutulan Çocuk Kurtarıldı

Çocuk Koruma Altına Alındı

Çocuğun kiracı Kamuran Pınar A.'nın kız kardeşi Yasemin A.'nın oğlu Cem Muhammet A. olduğu tespit edildi. Yasemin A.'ya ulaşılarak Cem Muhammet A. savcılık kararıyla annesine teslim edildi. Fakat yapılan araştırmanın ardından çocuk annesinden geri alınarak Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Salıverildi

"Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Kamuraran Pınar A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kamuran Pınar A.'nın savcılıktaki ifadesinde, yeğenine annesi istemediği için kendisinin baktığını söylediği otaya çıktı.

İfadesi Ortaya Çıktı

Eşinden boşandığını ve güvenlik görevlisi olarak çalıştığını söyleyen Kamuran Pınar A. "Yeğenim anneannesi ile beraber kalıyordu. Annem öldükten sonra şehir dışında yaşayan kardeşim ile iletişim kurmaya çalıştım. Fakat annesi çocuğu istemedi. O yüzden çocuğu yanıma aldım. Annesi istemediği için yeğenime ben bakıyordum. Kardeşimin çocuğunu kabul etmesi için de zaman zaman iletişim kurup, ikna etmeye çalışıyordum" dedi.

yeğenini 1 yıl çöp ev kilitli odada tutan kadının ifadesi ortaya çıktı