Yeğenini 1 Yıldır Çöp Evde Tutan Kadın Hakkında Karar Verildi

TAKİP ET

Bursa'da çöp evde bulunan çocuğun teyzesi Kamuran Pınar A. tutuklandı.

Bursa’da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada bulunan 9 yaşındaki çocuğun teyzesi Kamuran Pınar A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kirasını ödemeyen kiracı Kamuran Pınar A.'nın evine icra memurları çilingir yardımıyla girdi. Çöp eve çevrilen evin temizlenmesi için gelen Nilüfer Belediyesi ekipleri, girdikleri kilitli bir odada içeride yaklaşık 1 yıldır tutulan bir çocukla karşılaştı. Mağdur çocuk hastanede tedavi altına alındı.


Tutuklandı


Polis ekipleri tarafından merkez Osmangazi ilçesi Setbaşı'nda bir kafede otururken gözaltına alınan teyze Kamuran Pınar A., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İfadesi Ortaya Çıktı


Kamuran Pınar A. emniyetteki verdiği ifadede şu cümleleri kullandı:

"Yeğenim Cem Muhammet A.’ya 18 aylıktan bugüne kadar annemle birlikte biz baktık. Annem 2020 yılında öldükten sonra ben bakmaya başladım. Kardeşim Yasemin A. (38), annemin vefatından sonra çocuğunu alıkoyduğuma dair şikayette bulundu. Cem de bunu duyunca bizimle irtibatı kesti. Yemek yemiyor, temizliği kabul etmiyordu. Son 4 ayda bu hale geldi. Ben de etrafa zarar vermesin ve kaçmasın diye kapıyı kilitledim."

Yeğenini 1 Yıl Çöp Evde Kilitli Tutan Kadının İfadesi Ortaya Çıktı