Yeni Akit Yazarı: CHP Ülkemize Lazım, Bizim Partileri Dinç Tutuyor

TAKİP ET

Yeni Akit yazarı Hüseyin Öztürk, "CHP ülkemize lazımdır. Dini-milli değerlerimize karşı muhalefetleri, değerlerimize sahip çıkan partileri ve halkımızı dinç tutmaktadır" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, enflasyonun yüzde 83,45 ile rekor kırdığı ve AKP'nin "Sansür Yasası" olarak bilinen dezenformasyon yasasını TBMM'ye getirdiği gün, yıllar önce gündemden kalkmış olan "başörtüsü" meselesini gündeme getirdi.

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Bize Pas Verdi, Bizim de Golü Atmamız Lazım

CHP liderinin başörtüsü çıkışına ilişkin mürteci Yeni Akit'te bir yazı kaleme alan Hüseyin Öztürk, "Başörtüsü ve CHP haa… Bu kadar komik olunmaz ki ama…. Siyaset mi yapıyorlar, komedi dükkânı mı işletiyorlar belli değil. Aklıselim sahibi hiçbir kimsenin; bırakın inanmayı, inanmak gibi bir meylin dâhi bulunmayacağı garip bir durum" dedi.

"CHP Ülkemize Lazımdır"

CHP'nin asla halkın dini ve milli değerleriyle barışmadığını, aksine kavga ettiğini, "Aynı zihniyetin yıllarca kanattığı başörtüsü problemini de bugün çıkıp; 'yasal hale getireceğiz' demesi, komedi üzeri komedi değil midir?" diye sordu.

Hüseyin Öztürk, "Yalnız şu hakikati de kaydetmeliyiz. CHP ülkemize lazımdır. Dini-milli değerlerimize karşı muhalefetleri, değerlerimize sahip çıkan partileri ve halkımızı dinç tutmaktadır. Bu sebeple siyasette olmaları önemlidir" ifadelerini kullandı.

yeni akit yazarı hüseyin öztürk chp ülkemize lazım bizim partileri dinç tutuyor