Yeni Akit Yazarı: Erdoğan'ı Çıkardığınızda Ortada AKP Diye Bir Şey Kalır mı?

TAKİP ET

Yeni Akit yazarı Abdullah Şanlıdağ, AKP'nin Recep Tayyip Erdoğan'dan ibaret bir oluşum olduğunu yazdı.

Yeni Akit yazarı Abdullah Şanlıdağ, "Erdoğan’ın milletten aldığı destek, partisine verilen destekten sürekli önde oldu. Bu geçmişte de böyleydi, yarın da böyle olacaktır. APK'nin yanlışlarına rağmen, sırf Erdoğan’ın varlığından ötürü, millet AKP saflarında durmaya devam etti" dedi.

Şu anda da milyonlarca insanın ekonomik krize Erdoğan'ın mutlaka bir çare bulacağına inandığını belirten Şanlıdağ, "AB taraftarı, liberal ve demokratlardan da oy alan Ak Parti, daha sonra Fethullahçı kadroyu da arkasına aldı. 40 yıllık bir örgütlenme ile FETÖ, günü geldiğinde iktidarı arkadan hançerledi. Kürtlerin de çok büyük desteğini alan Ak Parti birçok badireler atlatarak bu günlere gelebildi.

"Gün Gelir Milliyetçi, Ulusalcı ve Derin Devletçi Unsurla Kol Kola Yürümek Zorunda Kalırsınız"

En ağırı da 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve sınırlarındaki terörle mücadeledir. Uzun soluklu siyaset ve iktidar yıpratır, sizi değerlerinizden uzaklaştırabilir. Gün gelir milliyetçi, ulusalcı ve derin devletçi unsurla kol kola yürümek zorunda kalırsınız" ifadelerini kullandı. "Ekonomiyi kalkındıran, orta sınıfı güçlendiren, hak ve özgürlük alanlarını genişleten bir iktidarı devirmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Demokratikleşme, alt yapı hizmetleri, sağlık, ulaşım ve eğitimde dev projelerin mimarı olan AKP, vesayeti de bitirerek AB yolundaki tüm kritik eşikleri aşmayı başardı" diyen Şanlıdağ, şu ifadelere yer verdi:

"Erdoğan'ı Çıkardığınızda Ortada AKP Diye Bir Şey Kalır mı?"

"Tabanda tartışıldığı iddia edilen itirazlarda elbette ekonomik kriz ve enflasyonun etkisi büyük. 

Ancak şu samimi soruyu sormadan edemeyeceğim: Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AKP Genel Başkanı da olan Erdoğan’ı çıkardığınızda, ortada AKP diye bir şey kalır mı? 

Seçime 10 aydan az bir süre kaldı. Toplumsal reflekslerinizi canlı tutun."

yeni akit gazetesi yazarı abdullah şanlıdağ erdoğan çıkardığınızda ortada akp diye bir şey kalır mı Seçime 10 aydan az süre kaldı