Yeni Doğan Bebeğini Çöpe Atan Kadının Savunması Kan Dondurdu

TAKİP ET

İstanbul Sancaktepe'de temizlik görevlilerinin çöpte bulduğu yeni doğmuş bebeğin annesi gözaltına alındı.

Dün İstanbul’un Sancaktepe ilçesine bağlı Abdurrahmangazi Mahallesi’nde bulunan bir çöp konteynerinde temizlik görevlileri tarafından bir bebek cesedi bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede yeni doğduğu anlaşılan bebeğin boynuna dolanmış halde doğum kordonu olduğunu tespit ederek soruşturma açtı.

Polis ekiplerinin incelemesinde bir güvenlik kamerasının saat 08.00’de bir kadının çöp konteynerinin çevresinde dolaşırken görüntülendiğini belirlendi.

Yapılan incelemede kadının tekstil işçiliği yapan Pervin Y. olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Pervin Y. gözaltına alındı.


"Eşim Çocuk İstemiyordu"


Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan Pervin Y.  18 ile 5 yaşları arasında 5 çocukları olduğunu, yeni doğurduğu bebeği eşinin çocuk istememesi nedeniyle çöpe attığını iddia etti. Pervin Y., “bebeği gece yarısından sonra banyoda doğurduğunu, doğduğunda bebeğin ölü olduğunu” ileri sürdü.

Şüpheli Pervin Y. ifadesinde “Eşim çocuk istemiyordu, sorun çıkarmasından endişe ederek hamile olduğumu ondan gizlemiştim. Bebeği bir süre banyoda beklettim. Daha sonra karanlıkta çöp konteynerine attım. Sabah tekrar kontrol etmeye gittim” dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan Pervin Y. adliyeye sevk edildi.

pervin y. yeni doğmuş bebeğini çöpe attı istanbul sancaktepe sancaktepe istanbul çöpte bulunan bebek