Yeni Doğan Bebeğini Gömdüğü İçin Yargılanan Anne: Tecavüz Bebeğiydi

TAKİP ET

Trabzon'da, kuzeni ile yaşadığı ilişki sonrası dünyaya gelen bebeğini öldürüp gömdüğü iddia edilen Pınar Ç., kuzeninin tecavüzüne uğrayıp hamile kaldığını, bu yüzden bebeği gömdüğünü söyledi.

Trabzon'da doğurduğu bebeğini öldürüp gömdüğü iddia edilen anne ve suçu bildirmeyen 6 kişiye hapis istemiyle dava açıldı. Hakim karşısına çıkan Pınar Ç., tecavüze uğradığı için hamile kaldığını ve bebeği istemediği için gömdüğünü söyledi.

Tonya ilçesi Hoşarlı Mahallesi'nde geçen yıl 20 Nisan'da meydana gelen olayda doğum yapan Pınar Ç., dünyaya getirdiği erkek bebeğini boğarak öldürdükten sonra gömdü. Bir süre sonra Pınar Ç.'nin babası Mustafa Ç.'nin bahçede çalışırken, toprağa gömülü bir erkek bebek buldu. Aile, bebeğin annesinin Pınar Ç. olduğunu tespit etti.  Pınar Ç., çocuğun babasının kuzeni Ogün K. olduğunu söyledi.

Pınar Ç.'nin yasak ilişkiden dünyaya getirdiğini bebeğini gömdüğü ve olayı öğrenen aile üyelerinin de suçu gizlediğini yönünde ihbar alan jandarma ekipleri olayın peşine düştü. Pınar Ç.'nin yanı sıra baba Mustafa Ç., yenge Şükran Ç., amca Yılmaz Ç., tecavüzle suçlanan teyzesinin oğlu Ogün K., teyze Fatma K. ve teyzesinin eşi Adem K. gözaltına alındı.

Korktuğum İçin Gömdüm

Daha önce yasak aşk yaşadığı kuzeninden hamile kaldığı söylenen Pınar Ç., kuzeni Ogün K. tarafından tecavüze uğradığı için hamile kaldığını belirterek, "Bebeği çarşafa sarıp koltuk üzerine bıraktım. Daha sonra geri döndüğümde öldüğünü gördüm. Korktuğum içinde bebeği gömdüm" dedi.

İstanbul 1. Adli Tıp İhtisas Kurulu bebeğin çarşafa sarılması sonucu yüzü açık olmadığından boğularak öldüğü yönünde rapor verdi. Tonya Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen şüphelilerden Pınar Ç. tutuklanırken, diğer şüphelilerin tutuksuz yargılanmalarına karar verildi.

Savcı, Pınar Ç.'nin 'altsoya karşı olası kasıtla öldürme suçundan', diğer şüphelilerin ise suçu bildirmemekten yargılanmasına karar verdi. Pınar Ç.'nin müebbet hapisle cezalandırılmasını talep eden Savcı, diğer şüpheliler Şükran Ç., Yılmaz Ç., Adem K., Fatma K., Ogün K. ve Mustafa Ç.'nin her biri hakkında 1.5 yıl hapis istedi.

trabzon erkek bebek gömen tecavüz yasak aşk pınar