Yeni Nesil, Hızlı ve Güvenli E-Ticaret Altyapısı: SellPlus

TAKİP ET

SellPlus, girişimcilere, kobilere ve internetten satış yapan firmalara, yeni nesil e-Ticaret altyapısı ve teknolojisi sağlar.

E-Ticaret ve ihracat sektöründeki tecrübe ile işletmelerin ve kişilerin e-Ticaret operasyonlarında hangi zorluklar ile karşılaştığını doğru tespit ederek geliştirilen bu altyapı, başlangıç olarak bir e-ticaret sitesinin ihtiyaç duyabileceği tüm servisleri sunuyor.

Sıradan olmayan, hızlı işlem gücü ve bulut teknolojisi ile geliştirilen SellPlus E-Ticaret yazılımında, yazılım ile birlikte E-Ticaret uzmanları ile markanıza yönelik çalışma yapılıyor. E-Ticaret’e başlamanız için gereken yazılımın yanında, danışmanlık alarak operasyonel sorularınıza cevap bulabiliyorsunuz.

SellPlus ve Facebook Uyumu
SellPlus ile Facebook arasında yaratılan köprü ile, dijital pazarlama kampanya süreçlerinde ortaya çıkan dönüşüm/piksel kodu, hedef kitle yaratma, Instagram Shopping vb. İhtiyaçlar hızlıca çözülüyor ve tam optimize bir şekilde çalışıyor.

SellPlus ve Google Uyumu

SellPlus ile Google Analytics 4, Merchant Center, Tag Manager, Ads gibi servisler tamamen doğru ve optimize bir şekilde çalışmaktadır.


SellPlus ile Dijital Marketing Kampanyalarınız Sonuç Alsın

Geliştirilen altyapı sayesinde müşteri verileri doğru işlenir ve kampanyalar sonuç gösterir. Hızlı ve basit bir alışveriş deneyimi sunan SellPlus altyapısı ve temaları ile markanızın değerini yükseltin.

Kullanıcı dostu temalar ile yüksek dönüşüm oranlarını yakalayabileceğiniz SellPlus E-Ticaret Paketleri’nde alan adı, e-posta, güvenlik, sunucu, yedekleme, ödeme, kargo gibi ihtiyaçlarınız, müşteri temsilciniz tarafından karşılanır ve satışa başlarsınız.

 

1 saat gibi kısa bir sürede e-ticaret sitenizi oluşturabilir modern teknolojiye ayak uydurabilirsiniz.