Yeni Şafak'ın Hedef Aldığı AKP'li Mevlüt Uysal'dan Açıklama Geldi

TAKİP ET

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak tarafından hedef alınan AKP'li Mevlüt Uysal, hakkındaki iddialara cevap verdi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesinde bugün yayımlanan haberde Mevlüt Uysal'ın türlü yolsuzluklara karıştığı, yargıyı ve bürokrasiyi etki altına alarak türlü usulsüzlükleri akladığı iddia edildi.

Haberde Uysal'ın Danıştay ve HSK'yı etki altına aldığı ve bakanlıklardaki bağlantılarıyla pek çok ihalenin belli şirketlere verilmesini sağladığı öne sürüldü.

Hangi Dağda Kurt Öldü: Yeni Şafak, AKP'li Mevlüt Uysal'ın 'Hukuksuz İşleri'ni Yazdı


Odatv'nin haberine göre bu iddialara cevap veren Mevlüt Uysal, söz konusu haber ile "kendisi üzerinden birilerine mesaj verilmek istendiğini" söyledi. Suç duyurusunda bulunacağını belirten Uysal, "Kime mesaj verilmek isteniyor?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ben bu haberden hiçbir şey anlamadım. Ben neticede Ankara'ya gitmiş değilim. Hiçbir bakanlığın önünden geçmiş değilim. Öyle de bir durum yok. Danıştay Yargıtay demişler. Mesleğim avukatlık. Ama ondan sonraki süreçte hiçbir şey yapmadım. Avukatlık yapmıyorum. Haberi yapmışlar ama benimle de hiç konuşmadılar. Tahminim konu ben değilim. Haber de imzasız. Haberle ilgili suç duyurusunda bulunacağım. İspatını koymak zorundalar."

mevlüt uysal akpli yeni şafak açıklama geldi yanıt iddialara yolsuzluk usulsüzlük