Yeni Şafak Yazarı: Gülşen Ajan Olabilir mi?

TAKİP ET

Yandaş gazete Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, hukuksuz olarak tutuklanan ünlü şarkıcı Gülşen için "Ajan olabilir mi?" diye sordu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na uzanan rüşvet ağını ifşa etmesinin hemen akabinde, ünlü şarkıcı Gülşen aylar önce bir sahne arkadaşına yaptığı şaka sosyal medyada ak troller tarafından gündeme getirilerek hedef gösterildi ve tutuklandı.

Gülşen'in tutuklanmasıyla gündem değiştirilmek istendi fakat bu durum Sedat Peker'in ifşalarının daha da dikkat çekmesine ve iddiaların odağındaki isimlerden Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca istifa etti, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

Sedat Peker'in İddialarında Adı Geçen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca İstifa Etti

Sedat Peker'in iddialarına ilişkin ayrıntılı haberimiz için tıklayınız:

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

Yeni Şafak Yazarı: Gülşen Ajan Olabilir mi?

Fakat yandaş isimler, Gülşen üzerinden meseleyi ele alma gayretini sürdürerek komik olmaya devam ediyor.

Son olarak yandaş Yeni Şafak gazetesi yazarı Bülent Orakoğlu, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Gülşen'in serbest bırakılması için yaptığı çağrıyı hatırlatarak "Türkiye’deki yasal veya illegal derin yapılarca veya yabancı ülke gizli servisleri tarafından ajanlaştırılmış ünlüler, gazeteciler ve tüm mesleklerden insanlar olması kuvvetle muhtemeldir. Şüphesiz ki bu ilişkiler çok gizli kripto kategorisindedir. Kolay kolay ortaya çıkmaz veya çıkarılamazlarsa da istihbarat birimlerimizin şarkıcı Gülşen olayının arka perdesini tüm yönleri ile araştırmaları ülke güvenliği ve barışı açısından elzemdir" dedi.

Gülşen'in savcılıkta verdiği ifadesini aktaran Orakoğlu, şu bol ünlemli komik ifadeleri kullandı:

"'Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur' ifadesine gel de inan? Zira Amerika’nın şarkıcı Gülşen’e verdiği tam destek hayli manidar!!!"

yeni şafak yazarı gülşen ajan olabilir mi bülent orakoğlu şah mat akpli yandaş ünlü şarkıcı sedat peker