Yeni Şafak Yazarından Öldürülen Dr. Ekrem Karakaya'nın Ardından 'Leş' Bir Yazı

TAKİP ET

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, görevi başında öldürülen Dr. Ekrem Karakaya'nın ardından grev kararı alan doktorlara yönelik "leş" bir yazı kaleme aldı.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, görevi başında öldürülen Dr. Ekrem Karakaya'nın ardından Türk hekimlerinin yurt genelinde iş bırakarak 2 gün greve gitmesine ilişkin kaleme aldığı yazıda "Herhangi birinin doktor olmasıyla herhangi bir temizlik işçisinden, herhangi bir ev hanımından, herhangi bir işçiden üstün olduğunu iddia etmesi salaklıktır" dedi.

İş bırakma eylemi nedeniyle insanların bayram öncesi aile hekimliklerinde ilaç yazdıramadıklarını ve mağdur olduklarını yazan Kılıçarslan, "Katile kızıp sıradan, işinde gücünde, doktorun otoritesine, gücüne, hatta zırva bile olsa kendinde vehmettiği üstünlük fikrine saygılı insanları cezalandırmak kusura bakmayın ama bana ahmakça geliyor" ifadelerini kullandı.

Hutbede Skandal Sözler: Sen Olsan Öldürmez misin?

"Leş Bir Politik Zemin"

"Türkiye’de doktorlara yönelik organize, örgüt işi bir saldırılar silsilesi varmış da yetkililer bu konuda üzerlerine düşeni yapmıyorlarmış gibi paketlemek ve doktorları 'leş bir politik zemin'e çekmeye çalışmak kimseye hiçbir fayda sağlamaz" diyen Kılıçarslan şu ifadelere yer verdi:

"Nebbaşlar"

"Nebbaşlar dışında tabii. Bu zemin nebbaşların en sevdiği zemindir. Ölü doktorların cesetleri üzerinde yaptıkları politik otopsi ile doktorları da, halkı da, memleketi de hiç hesaba katmadan kendi çirkin amaçlarına doğru bir yolculuk tuttururlar. Bu zemin çok tehlikeli bir zemindir.

Ne Konya’da ölen doktorla, ne bugün ölebilecek hastalarla ilgileri yok bu pisliklerin. Dertleri nebbaşlık etmek. Ölülerimizi soyup üzerlerinde tepinerek politik çıktı elde etmek. Ne diyeyim? Allah şu bayram günü hürmetine hepsini ıslah etsin. Islah olmazlarsa bin türlü belalarını bulsunlar."

yeni şafak yazarı ismail kılıçarslan dr. ekrem karakaya ardından leş bir yazı