Yeni Sürem Geçirme Planlaması

TAKİP ET

Galatasaray'da yeni sürem geçirme planlaması tamamıyla kendi kaynaklarından toparlanıyor. Yönetim bu mevzuda bütçe ortaya getirmeye çalışırken müjdeli haberler üst üste geliyor.

Galatasaray’da yeni sürem geçirme planlaması tamamıyla kendi kaynaklarından toparlanıyor. Yönetim bu mevzuda bütçe ortaya getirmeye çalışırken müjdeli haberler üst üste geliyor. Alex Telles’in Porto’dan PSG’ye satışından yüzde 10 kâr seviyesi alacak olan Sarı-Kırmızılılar, Bu sayede kasasına 1.850 milyon Euro koyacak. Bu para amacıyla satışın adeta gerçekleşmesini bekleyen Galatasaray’a bir müjde de Maicon’dan geldi. 1.5 yıllığına Al Nasr’a kiralanan ve kiralık sözleşmesi sürem neticesinda bitecek olan başarı göstermiş oyuncu amacıyla öneri geldi. Suudi Arabistan temsilcisiyle 30 yaşındaki oyuncu amacıyla ortaya getirilen görüşmeler neticesinda 3 milyon Euro’ya anlaşmaya varıldı. İki transferin de geniş bilgiler gorabet sitesinde adeta gerçekleşmesinin peşinden Galatasaray yeni sürem geçirme bütçesini katiyen beklemediği iki sürpriz gelişmeyle oluşturmuş olacak. Aktarma süreci Aslan amacıyla 4,8 milyon Euro artıyla başlamış olacak.

Galatasaray, Telles’i 6,5 milyon Euro bonservisle satarken ikinci satışından elde edilecek kârın da yüzde 10’u amacıyla madde koydurmuştu. “Udinese’de iyi bir maaş alıyordum yalnızca paradan oldukça oynamak amacıyla buraya geldim. Balıkesir dönemim iyi geçti. İlk sezonumda elimden geleni yaptım. Türkiye’de oldukça mutluyum. Hayat şartları uygun. İnsanlar oldukça candan. Aslına bakarsan Malili çoğu dostum burada oldukça başarıya ulaşmış oldu. Onlar ve daima yanımda olan menajerim Kaan Toker ilk senemde bana oldukça destek oldu. Deneyimli teknik insanın bu neticesi almasında pandemi ardından maçlara ilk olarak start veren Bundesliga ’daki sonuçların da etkili bulunduğu açıklandı. Seyircisiz başlanan Alman Ligi’nde deplasman takımlarının hegemonyası, sarı-kırmızılı teknik kadro amacıyla de referans oldu. Ligde bütün maçların seyircisiz oynanacak olması sebebiyle ev sahibi pozitif yanları kaybolacağı amacıyla Terim, öğrencilerine bu hali husus alıyor.

gorabet