Yer Çöktü: Vatandaş Oluşan Çukura Düştü

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de bir vatandaş çöken yerde oluşan 5 metrelik çukura düştü.

Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çolak İsmail Sokak'ta yer alan 3 katlı bir binanın önünde meydana gelen olayda binanın alt katında bulunan bir dükkanın sahibi Ömer Kaçağan, açılan 6 metrelik çukura düştü.

Çukura düşen Ömer Kaçağan, telefonla konuştuğu sırada çukura düştüğünü ve dolabın da kendisiyle birlikte düştüğünü söyledi. Olaya tanık olan Ahmet Can isimli bir vatandaş ise eski binaların önlerinde böyle çukurlar bulunduğunu belirterek "Binayı boşaltmadılar. Binada bir sorun yok. Bir telaş ve panikle arkadaşımızı kurtarmaya çalıştık. Onu çıkardık. Durumunun iyi olduğuna sevindik. Ekipler geldi. Dolaplar kuyunun içinde duruyor. Belediye geldi. Çukuru dolduracaklar, çalışmaları başlayacak birazdan" diye konuştu.

Kaçağan'ın dükkanının bulunduğu binada yaşayan bir diğer vatandaş Özgür Göksever ise "İki metre kala bir anda gözümün önünde yok oldu. Yer çöktü. Bir çukur oluştu. Ne olduğunu anlamadık. Telefonla konuşuyordu kendisi. Bir anda yok oldu, şoka girdik. Çukura eğilip Ömer, Ömer diye bağırdım. İlk bir dakika ses gelmedi. Daha bir panik yaptık. Sonra 'İyiyim ben' dedi. Allah'tan cana bir şey gelmedi. Ama şok olduk yani. Hemen itfaiyeyi aradım, itfaiye ve polisi aradım, geldiler sağ olsunlar. O sırada boşaltıldı bina. Sıkıntı olmayınca geri girdiler evlerine" ifadelerini kullandı.

ömer kaçağan yer çöktü kadıköy