Yerli Dijital İçerik Platformu Gain Bugün Yayın Hayatına Başlıyor

TAKİP ET

Filli Boya ile ismi özdeşleşmiş Gözde Akpınar tarafından hayata geçirilen platformda aylık, yıllık ve çeşitli paket ödemelerle abonelik sistemi olacak.

Kısa videoların yer alacağı yeni nesil içerik platformu Gain, kişiye özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil bir içerik platformu olarak hayata geçirildi. Diziler, kısa filmler, mini belgesel serileri, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli-yabancı geniş bir yayın akışını Gain'de bulmak mümkün olacak.

Kısa içerikler yayınlayacak dijital platform, yalnızca mobil uygulamasıyla yayın yapacak. Çeşitli alanlarda pek çok farklı yayının yapılacağı platformda yer alacak isimler arasında Ahmet Mümtaz Taylan, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı ve Vedat Milor gibi isimler bulunuyor.

gain gain nedir Dijital İçerik Platformu Yerli Dijital İçerik Platformu yeni nesil içerik platformu kısa içerik video programı video uygulaması exxen netflix blutv