Yerli ve Milli Dolandırıcımız Faruk Fatih Özer'in Yanındaki Kişi, Süleyman Soylu'nun Öz Yeğeni Çıktı

TAKİP ET

Yerli kripto para borsası Thodex'i kurduktan sonra yatırımcıların 2 milyar dolarıyla vurgun yaparak yurt dışına kaçan "yerli ve milli" dolandırıcı Faruk Fatih Özer'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğraf ortaya çıkmıştı. Fotoğrafta, adeta "mekanın sahibi" gibi poz veren üçüncü kişinin ise Soylu'nun öz yeğeni olduğu iddia ediliyor.

"Yerli ve milli" dolandırıcımız Faruk Fatih Özer, Thodex adıyla kurduğu kripto para borsası kisvesinde 2 milyar dolar vurgun yaptıktan sonra yurt dışına kaçmıştı. Vurgunun ardından Özer'in, AKP'li bakanlarla boy boy fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da makamında adı geçen bakanlarla fotoğraf çektiren "yerli ve milli" dolandırıcımız, milletin paralarıyla yurt dışına firar edince İçişleri Bakanı Soylu da ifşa edilen fotoğrafına ilişkin bir açıklama yapmaya mecbur olmuştu.

Bakan Soylu, "ilgili şahıs" diye andığı Faruk Fatih Özer'i tanımadığını belirterek "bir yakını" vasıtasıyla yazılımcı gençlere verdiği randevuya eklemlenerek geldiğini ve sadece fotoğraf çekildiği sırada odaya alındığını iddia etmişti. 

"Yerli ve milli" dolandırıcımızın Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile çektirdiği fotoğrafta yanında yer alan kişinin, MHP'li Saffet Sancaklı'nın oğlu Mert Sancaklı olduğu iddia edilince Twitter kullanıcıları Süleyman Soylu'nun fotoğrafında adeta "mekanın sahibi" gibi poz veren delikanlının da kim olduğunu büyük bir merakla araştırmaya başladı. Neticede "yerli ve milli" dolandırıcımızın yanına eklemlendiği bu delikanlının, Süleyman Soylu'nun öz yeğeni Hasan Berk Işık olduğu iddia edildi.

Faruk Fatih Özer’i İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’un makamına getiren Berk Işık'ın, Soylu’nun kız kardeşi Fatma Soylu Işık’ın oğlu olduğu iddia ediliyor. Bu iddia eğer gerçekse, "mekanın sahibi" delikanlı da Soylu'nun iddia ettiği gibi öyle alelade bir “yazılımcı genç” değil. 

Kripto para sanal para bitcoin Süleyman Soylu Faruk Fatih Özer Mevlüt Çavuşoğlu Soylu'nun yeğeni Hasan Berk Işık Berk Işık Saffet Sancaklı Mert Sancaklı kripto para kripto para hesabı sanal para thodex bitcoin