Yılmaz Özdil, Sözcü Gazetesi'nden de Ayrıldığını Açıkladı

TAKİP ET

Gazeteci Yılmaz Özdil, 2014 yılından beri köşe yazarlığı yaptığı Sözcü gazetesinden ayrıldı.

Gazeteci Yılmaz Özdil, 2014 yılından beri köşe yazarlığı yaptığı Sözcü gazetesinden ayrıldı.

Özdil, ayrılığına dair duyuruyu Twitter hesabından yaptı. Özdil, buraya kadar gelerek kalemin namusunu savunmak için elinden geleni yaptığını ve doğru bildiğini dosdoğru anlattığını belirtti. Ayrılığından dolayı üzgün olduğunu ifade eden Özdil, “Sözcü gazetesinde buraya kadar… Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatacak, hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil, Sözcü TV'den Neden Ayrıldığını Açıkladı: 'Akşener Masadan İttirildi' Dediğim İçin Linç Kampanyası Başlatıldı

Özdil, dün Sözcü TV’den de ayrıldığını açıklamış ve Meral Akşener’i savunduğu için baskı gördüğünü söylemişti. 

Özdil şu ifadeleri kullanmıştı:

(Bakın, Meral Akşener yeniden masaya davet edildi, kasıtlı medyanın kasıtlı olarak köpürttüğü kriz, harika bir formülle, harika bir şekilde tatlıya bağlandı, Türkiye'nin umutları eskisinden çok daha fazla arttı.

Meral Akşener'in masayı dağıtmadığını, kasten masanın dışına ittirildiğini söylediğim için, ‘Meral Akşener masayı dağıttı diyenler akçeli gazetecilerdir' dediğim için, Chp yönetiminin adını kullanarak benim aleyhime linç kampanyası başlatanlar, ne diyecekler şimdi?)
 

yılmaz özdil sözcü gazetesi meral akşener