Yine Bir Kadın Cinayeti: Hüseyin Temurtaş Adlı Canavar, Eşini Katletti

TAKİP ET

İzmir'in Bornova ilçesinde, evli olduğu Hüseyin Temurtaş adlı canavar tarafından kurşunlanan 3 çocuk annesi kadın yaşamını yitirdi. Katil kaçarken, öldürülen kadının bedenine 5 kurşunun isabet ettiği belirlendi.

Kadın cinayeti, saat 16.00 sıralarında Ümit Mahallesi'ndeki 7312. Sokak’ta bulunan bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. 

Hüseyin Temurtaş (34) isimli canavar, Hüsna Temurtaş'ı (30) öldürdü. Vücuduna 5 kurşun isabet eden 3 çocuk annesi kadın ağır yaralanırken canavar ise kiralık olduğu belirlenen bir araçla olay yerinden kaçtı. Sesleri duyan vatandaşlar tarafından durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi.

BİR KADIN DAHA KATLEDİLDİ

İhbar üzerine adrese gelen sağlıkçılar tarafından ağır yaralı durumdaki Hüsna Temurtaş, Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak bütün çabalara rağmen Hüsna Temurtaş yaşamını yitirdi. Canavarca katledilen kadının cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adlî Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CANAVAR YAKALANACAK

Cinayeti işledikten sonra kaçan Hüseyin Temurtaş adlı canavarın yakalanması için polis çalışma başlattı. Canavarın kullandığı kiralık araç, bir süre sonra terk edilmiş hâlde bulundu. Yaya olarak kaçmaya devam eden katilin yakalanması için geniş çapta arama çalışmaları sürüyor.

Öte yandan çiftin sık sık tartıştıkları ve Hüsna Temurtaş’ın bir süre önce baba evine gittikten sonra tekrar kendi evine döndüğü öğrenildi. Katil Hüseyin Temurtaş'ın ise çeşitli suçlardan sabıka kaydının olduğu belirtildi.

Kadın cinayeti Hüseyin Temurtaş Hüsna Temurtaş İzmir Bornova İzmir Bornova İzmir'de kadın cinayeti Bornova Ümit mahallesi