Yine Gaziantep Yine Pitbull Saldırısı: Kendimi Kurtaramasam Parçalayıp Öldürürdü

TAKİP ET

Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesinde Ufuk Göçmen isimli bir vatandaş pitbull saldırısına uğradı.

Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda saldırıya uğrayan Ufuk Göçmen isimli vatandaş, pitbull cinsi köpeğin elinden kendi imkanlarıyla kurtuldu.

Ayağından ve vücudunun muhtelif yerlerinden yaralanan Ufuk Göçmen, ambulansla kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde tedavi edildi.



Sağlık durumu iyi olan Göçmen, köpeğin sahibinden şikayetçi olduğunu, ilgili makamlara başvuracağını söyledi.

Mahalleden tanıdığı bir kişiyle tartıştığını ve bu kişinin tartışma esnasında köpeği üzerine saldığını belirten Göçmen, Köpek bana saldırmaya başlayınca kapıyı kapattılar, ben köpekle baş başa kaldım. "Ben bu köpeğe ne şekilde müdahale etsem, daha fazla saldırmaya başladı. 14 yerimden ısırdı" dedi.

"Küçük Çocuğu Ele Geçirse Öldürür Bu Tür Köpekler"

"Ayağım dikildi, vücudumun her yerinde diş izleri var. Bu başa çıkılacak bir köpek değil" diyen Göçmen, "Eğer kendimi kurtaramasam parçalayıp öldürürdü. Bu tür köpeklerin toplatılmasını isteyen bizler yine yetişkiniz, küçük çocuğu ele geçirse öldürür bu tür köpekler. Onun için ne gerekiyorsa yapılsın" ifadelerini kullandı.

Polisin konuya ilişkin açıklamasında ise R.K. isimli şahsın adresinde yakalandığı ve R.K.'nin köpeğin sahibi olduğunu söylediği G.Ç. isimli şahsın ikametinde köpeğin ele geçirilerek Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin barınağına verildiği belirtildi. Emniyetin açıklamasında şüpheli 2 kişi hakkında işlem başlatıldığı ifade edildi. 

pitbull başıboş köpek saldırı gaziantep ufuk göçmen