Yobaz Belediye Başkanı Düzcespor'un Şampiyonluk Kutlamasına 'BAYAN' Şarkıcı Gelmesine İsyan Etti

TAKİP ET

Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in paylaşımı tartışmalara yol açtı.

MHP'den ihraç edilen Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili paylaşımı tepkilere neden oldu.

Bitexen Düzcespor TFF 3. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğu garantiledi. Düzcespor, cumartesi günü oynayacağı maçın ardından kentte şampiyonluk turu atacak. Kutlamalar Anıtpark'ta konserlerle devam edecek.

"BAYAN Şarkıcı Düzceliye Yakışmaz"

Şampiyonluk kutlaması programına ilişkin bir paylaşım yapan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, "DÜZCESPOR'un Şampiyon olmasından çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir BAYAN şarkıcıyı getirmeleri DÜZCESPOR'a ve Düzceliye yakışmaz.!!! Düzce MUHAFAZAKAR bir yerdir. DİNİ değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlalayım ama, SINIRLARI AŞMADAN.!!!" ifadelerini kullandı.

Birol Şahin'in açıklaması sosyal medyada vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Filenin Sultanları'na "Vücut Hatlarınız Belli Olmasın" Demişti: "Müslüman Kadın Haya Sahibidir"

Geçmişte MHP üyesi olan ve seçimleri MHP'nin adayı olarak kazaan Şahin daha önce de A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Almanya karşısında aldığı galibiyetin ardından "Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler. Erkekler huzurunda açık saçık olarak değil" paylaşımını yapmış, bunun ardından MHP'den ihraç edilmişti.

"Alkolün Üretilmesi, Satışı Yasaklansın"

Şahin bunun ardından "Anayasanın 58 maddesi: Devlet, "gençleri ALKOL düşkünlüğünden, UYUŞTURUCU maddelerden, KUMAR ve benzeri alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır" diyor.!!! Bu Kanuna göre ALKOLÜN üretilmesi, satışı ve tüketilmesinin yasaklanması gerekiyor.!!! Yine, Milli Piyango, Spor Toto, Loto, İddaa, Ganyan gibi kumar oyunlarının yasaklanması gerekir.!!! Kanunları uygulayalım, gençleri koruyalım.!!!" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

yobaz belediye başkanı düzce kaynaşlı birol şahin düzcespor şampiyonluk bayan şarkıcı gelmesine isyan etti a milli voleybol takımı filenin sultanları muhafazakar dini değerlerine bağlıdır