Yoksul Kadınları Falakaya Yatıran Kargocu: Fenomen Olmak İstiyordum

TAKİP ET

Kayseri'de yoksul kadınları para karşılığı falakaya yatıran kargocu serbest bırakıldı. Kargocunun ifadesine ulaşıldı.

Evli ve 2 çocuk babası Erkan T. isimli erkek, yoksul kadınları para karşılığında falakaya yatırmaya başladı. Kadınların ellerini, ayaklarını ve gözlerini bağlayan Erkan T., 'güzel' ve 'çirkin' olarak sınıflandırdığı kadınlara dış görünüşlerine göre para verdi. 

Kadınları falakaya yatırdığı anları kayıt altına alan Erkan T., görüntüleri kullanarak başka kadınlara da teklif sundu. Erkan T.'nin iş teklif ettiği kadınlardan birisi şikayetçi olunca kargocu Erkan T. gözaltına alındı. 

Hakkında 'müstehcenlik' ve 'cinsel taciz' suçundan soruşturma başlatılan Erkan T.  ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Erkan T.'nin emniyetteki ifadesinde, “Ben 10 yıldır evliyim. Cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntüler kadınların rızası ile çekildi. Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Hiç kimseye zorla bir şey yapmadım. Görüntülerdeki kadınlara para verdim. Bu videoları çekerek internet fenomeni olmak ve para kazanmak istiyordum. Ancak çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz görüldüğü için yüklenmedi. Videolar telefonumda duruyordu. Bu olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmedim” dediği öğrenildi.

kargocu para karşılığı falaka yoksul kadın serbest erkan fenomen