Yolda Yürüyen Kadına Muşta ile Saldıran Şahıs 'Birine Benzettim' Dedi

TAKİP ET

Bursa'da evine gitmek için yolda yürüyen genç kadına muşta ile saldıran adam "Birine benzettim, bilerek olmadı" dedi.

Bursa'da iddiaya göre, evine doğru yürümekte olan Ecenur Ö.'ye (18) tanımadığı bir erkek, muşta ile saldırdı.

Neye uğradığını şaşıran genç kadın, kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar, müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Kafasından ve yüzünden ağır yaralanan genç kadın, sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vatandaşların etkisiz hale getirdiği saldırgan Sedat A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyette ifadesi alınan ve 16 farklı suç kaydı olduğu tespit edilen Sedat A.'nın ifadesinde ’’Benim ağabeyim daha önce öldürüldü. O kadını ağabeyimin ölümüne sebep olan kişiye benzettim, bilerek olmadı, pişmanım’’ dediği aktarıldı.

Yaşadıklarını anlatan Ecenur Ö., "Eve gitmek üzere yürürken aniden tanımadığım bir adam karşıma çıktı. Hiç bir şey yokken, saldırıp defalarca yumruk attı. ’Songül sen ağabeyimi öldürdün ben de seni öldüreceğim" diyerek’ kafama 'muşta' ile vurdu. Ne olduğunu anlamadım, ’seni öldüreceğim’ dedi. Kendisini tanımıyorum, beni birine benzettiği için bana bunu yapmış. Olay esnasında kimse yanımıza gelmedi. Vatandaşların bir an olsun yanımıza gelmemesi çok yazık. Şikayetçiyim ve konunun takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

ecenur ö bursa yolda yürüyen kadın genç kız muşta ile saldırı birine benzettim bilerek olmadı dedi ifadesinde gözaltına alındı yakalandı pişmanım yaraladı darp şiddet kadın