Yorumsuz: AKP Genel Başkanı, 'Dini, Bayrağı, Ezanı Olmayanlar Bay Kemal'i Destekliyor' Dedi

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mayıs'ta Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mayıs’ta Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. 

‘Altılı Masa 11’li Masaya Dönüştü’

Erdoğan, konuşmasında Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi için yaptıkları hizmetleri anlattı. Antalya’yı turizm, ticaret ve tarım alanlarında güçlendirmek için çalıştıklarını belirten Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için Antalyalıların desteğine talip olduklarını söyledi. Erdoğan, “Bu şehir ayrımcılığın hiçbir çeşidine itibar etmez. Sermayesini ve alınterini akıtarak burada yeni bir hayata başlamak isteyen herkesi kucaklar. Mesele ülkesinin bütünlüğü, evladının geleceği olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmaz” dedi.

Erdoğan, muhalefetin Türkiye’yi yarım asır geriye götürmek istediğini iddia ederek, Millet İttifakı’nın ortaklarını eleştirdi. Erdoğan, “Birileri ülkenin birikimlerini önce 6’lı olarak başlayan masada paylaşmaya niyetlendi sonra ortaklardan biri yerinden kalkıp otururken, masanın altındaki HDP de yerini aldı. 2 büyükşehir belediye başkanını da dahil edip ortak sayını 9’a çıkardılar. Ülkenin ve milletin yeminli düşmanları PKK ve FETÖ de seslerini yükseltti. Oldu mu size 11 ortak. Daha DHKP-C’sini, tefecileri, simsarları, istihbarat aygıtlarını saymıyorum” diye konuştu.

‘Dini, Bayrağı, Ezanı Olmayanlar Destekliyor’

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına da değinerek, onu desteklediğini iddia ettiği terör örgütlerine tepki gösterdi. Erdoğan,  "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor" dedi. Kılıçdaroğlu'nun 'Aleviyim' çıkışına değinen Erdoğan, "Şimdiye kadar bunu niye söylemedin? Bu ülkeyi Alevi - Sünni diye ayrım yapanlara lanet olsun"  dedi.

recep Tayyip Erdoğan din bayrak ezan bay kemal