Yozgat Emniyet Müdürü Sağlık Görevlilerini Tehdit Etti: 'Siz Grevciler Her Şeyi Hak Ediyorsunuz'

TAKİP ET

Yozgat İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ün sağlık görevlilerini tehdit ettiği iddia edildi.

Yozgat'ta meydana gelen olayda iddiaya göre, Yozgat Devlet Hastanesi'nde ATT olarak görev yapan Aysıla Arık, 112 üzerinden gelen vaka ihbarı üzerine bildirilen olay yerine gitti.

Aysıla Arık'ın anlattığına göre 112 ekibi, bildirilen yere 8 dakika içinde gitmelerine rağmen "hasta Yozgat Valisi'nin fotoğrafçısı olduğu için" bu süre zardında 5 defa arandı. 

8 dakika içinde olay yerine gittiklerini belirten Arık, "Olay yerine gittiğimizde geç geldiğimizi söyleyen belediye başkanı ve protokol bir ton laf söyledi" dedi.

"Vatan Sevgisi Olmayan Grevciler Siz Her Şeyi Hak Ediyorsunuz"

Arık "Kendini Vali olarak tanıtan, sonradan İl Emniyet Müdürü olduğunu öğrendiğim kişi üstümdeki kıyafetten tutarak 'Hadi baksana, vatan sevgisi olmayan grevci doktor, siz her şeyi hak ediyorsunuz' diyerek itekledi. Daha dünkü yasımız dinmemişken" ifadelerini kullandı.

"Bana Bir Şey Olursa Sebebi Budur"

Olayın üstünün kapatılmaya çalışıldığını belirten Arık "Tehdit ediliyorum. Yürümeye, çalışmaya, nefes almaya gidiyorum. Eve gitmeye korkuyorum. Çalışamıyorum. Ayakta kalamıyorum. Bilin ki bana bir şey olursa sebebi budur" dedi. 

'Giderlerse Gitsinler' Diyen Erdoğan, Dr. Ekrem Karakaya İçin Taziye Mesajı Yayımlamadı

yozgat emniyet müdürü sağlık görevlilerini tehdit etti ekrem karakaya aysıla arık murat esertürk