YTÜ Davutpaşa Kampüsünde Yine Başıboş Köpek Vakası: Öğrenci Ağır Yaralandı

TAKİP ET

YTÜ Davutpaşa Kampüsünde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir kız öğrenci ağır yaralandı.

Yoğun bir başıboş köpek popülasyonu bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsünde bir kız öğrenci, uğradığı başıboş köpek saldırısı sonrasında ağır yaralandı.

Ağır yaralanan öğrencinin kimliği henüz bilinmezken sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda kafasından yaralandığı gözüküyor.

Başıboş Köpekler Daha Öncede Yaralamıştı

Başıboş köpeklerin yoğunluğu ile bilinen YTÜ Davutpaşa Kampüsünde daha öncede Edanur Yüksel isimli bir öğrenciye başıboş köpekler saldırmış ve öğrenci yaralanmıştı.

Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile olayı şu ifadeler ile anlatmıştı:

''Bugün tüm Davutpaşa öğrencilerinin korkulu rüyası olan köpek saldırısı başıma geldi. Bugün saat 7 civarı arkadaşımla Fen-Edebiyat Fakültesinin önünde gayet normal bi şekilde yürürken etrafımızı 5-6 tane köpek sardı ve bir anda bize saldırmaya başladılar.

Fen-Edebiyat Fakültesi önündeki güvenlik de yerinde değil ve çevremizde kimse yoktu. Kaçmaya çalışırken kafamı vurdum ve kanlar içinde arkadaşımla yardım istedik ve hala köpekler saldırıyordu.

Okulumun barınak gibi olmasını istemiyorum ve kendi okulumda güvende olmak istiyorum. Saldırıdan itibaren hastanede müşahade altındaydım. Kafama dikiş attılar.

Güvenlik sadece ambulans beni almaya geldiğimde bilgilerimi öğrenmek için ambulansı durdurdu o zamana kadar ortalıkta bile yoktu.

Kendimi en güvende hissetmem gereken kampüste kanlar içinde yardım çığlıkları atmak istemiyorum.''

YTÜ Davutpaşa Kampüsünde Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan Öğrenci Yaralandı

ytü yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsü ytü davutpaşa kampüsü başıboş köpek başıboş köpek sorunu köpek saldırısı köpek saldırdı