Yu-Gi-Oh!'un Yaratıcısının Ölüm Nedeni Belli Oldu

TAKİP ET

Yu-Gi-Oh!'un yaratıcısı Kazuki Takahashi'nin ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada sona gelindi.

Yu-Gi-Oh!'un yaratıcısı Kazuki Takahashi, geçen aylarda ölü bulunmuştu. Takahashi’nin cesedi, paylaşılan bilgilere göre Japonya'daki Nago kentinin açıklarında bulunmuştu. Yu-Gi-Oh!'un yaratıcısının neden öldüğü belli oldu.

WebTekno'nun aktardığına göre, Yu-Gi-Oh!'un yaratıcısı, başkalarının hayatını kurtarmak için hayatını kaybetti. ABD ordusundan Binbaşı Robert Bourgeau isimli bir askerin anlattıklarına göre Kazuki Takahashi, boğulmak üzere olan insanları kurtarmak için suya atlamış ve sudan sağ çıkamadı.

Bourgeau, Takahashi'nin 4 Temmuz'da boğulmak üzere olan bir anne ve çocuğunu kurtarabilmek için suya girdiğini ancak boğulduğunu belirtti. Asker, anne ve çocuğunu kurtardıktan sonra kendisine yardım için orada bulunan Takahashi'nin suda çırpındığını ve bir girdabın içine girdiğini anlattı.

Ancak hem anneyi hem de kızını kurtarmaya çalışırken tüm enerjisini yitiren Bourgeau, Kazuki Takahashi'yi kurtaramadı. "Bu şimdiye kadar yapmak zorunda kaldığım en zor şeylerden biriydi. Kendimi kurtarabilmek için adamın ölmesine seyirci kaldım" ifadelerini kullanan binbaşının ifadesiyle Takahashi'nin ölümündeki gizem aydınlatılmış oldu. 

yu-gi-oh kazuki takahashi japonya