Yüklediği Videoyu Silen Sedat Peker'den 'Erteleme' Kararı

TAKİP ET

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bir video yüklediği ancak videoyu hemen sildiği anlaşıldı. Peker bir sonraki videosunu da erteledi.

YouTube hesabından yayımladığı videolarla ülke gündemini kontrolü altına alan Sedat Peker, dün yeni bir video yayımladı. ''Yeni uyuşturucu güzergahıyla ilgili söylediklerim de doğru çıktı'' başlıklı videoyu yükleyen Peker, birkaç saniye içerisinde videoyu kaldırdı.

Tayyip Abiyle Helalleşme Videosunu Erteledim

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olduğunu belirttiği videoyu ertelediğini söyleyen Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar.

Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim. Bu pazar para alan milletvekilini, pammıköreni ve süslü sülümanı kibrit kutusuna sokacağım.  Kırk yaşından genç kardeşlerim bu hafta çok eğleneceğiz hem de çok'' ifadelerine yer verdi.

 

sedat peker video sildi erteledi recep tayyip erdoğan