Yunan Yeni Sağ Partisi Genel Başkanı Kranidiotis: Türkleri Balıklara Yem Yapacağız

TAKİP ET

Yunan siyasetçi Failos Kranidiotis kendini bilmez bir açıklama yaptı.

Yunanistan'ın silahsız statüdeki adaları uluslararası anlaşmalara aykırı olarak silahlandırması ve AKP hükümetinin Türkiye'deki ekonomik krizi gündemden uzaklaştırma çabası nedeniyle Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim giderek artıyor.

Yunan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in ABD Temsilciler Meclisi'nde yaptığı Türkiye karşıtı konuşmanın ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'ı sert bir dille hedef almıştı.

Yunan Başbakanı Miçotakis ABD Kongresi'nde Türkiye'ye Ağzına Geleni Söyledi, Ayakta Alkışlandı


Efes Tatbikatı'nın ardından açıklama yapan Erdoğan Atina'ya seslenerek adaların silahlandırılmasının durdurulması çağrısında bulunmuştu.

Erdoğan: Adaları Silahlandırmaktan Vazgeçin, Şaka Yapmıyorum


Yunan sol siyasetçi Aleksis Çipras gerginliğin tırmandırılmasının Yunanistan'ın çıkarlarının aleyhine olduğunu belirtse de Yunanistan'daki Türkiye ve Türk karşıtı siyasetçilerin boylarını aşan söylemlerinin ardı arkası kesilmiyor.

Odatv'nin haberine göre Yeni Sağ Partisi Genel Başkanı Failos Kranidiotis, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye bize saldırırsa solcular onlarla beraber olacak. Ancak biz onları balıklara yem yapacağız" ifadelerini kullandı.

çipras yunanistan yeni sağ partisi genel başkanı Failos Kranidiotis türkleri balıklara yem yapacağız