Yunanistan'da Mafya Hesaplaşması: Vangjelis Zabunis, Aracının İçinde İnfaz Edildi

TAKİP ET

Yunanistan'da organize suç örgütü lideri Vangjelis Zabunis, aracının içinde kiralık katiller tarafından infaz edildi. Görüntüler sosyal medyada yankı buldu.

Yunanistan'da mafya hesaplaşması kanlı bitti. 44 yaşındaki organize suç örgütü lideri Vangjelis Zabunis, Atina'da aracının içinde kiralık katiller tarafından infaz edildi.

Atina'da bulunan  Ilia Iliu Caddesi'nde park halindeki aracına binen Zabunis'in yanına saniyeler sonra iki şahıs gelerek kalaşnikof tüfekler ile yakın mesafeden yoğun ateş açtı. Zabunis, olay yerinde hayatını kaybetti. Güvenlik kameralarına yakalanan o anlar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Zabunis, Birçok Sansasyonel Suçtan Suçlanıyor

Vangjelis Zabunis, Yunanistan'da  Stafankos ve Griva cinayetleri, bomba yerleştirme ve Panagopoulos soygunu gibi birçok sansasonel suçtan dolayı suçlanıyordu. Mafya hesaplaşması olarak yorumlanan bu cinayet üzerine ise Yunan polisinin soruştuması sürüyor.

'İthal' Kiralık Katiller: 97 Kovan Bulundu

Yunan polisi, kullanılan silahlar ve cinayetin işleniş biçiminindeki profosyonelliği göz önünde bulundurarak faillerin, yurt dışından Atina'ya gelmiş 'ihtal' kiralık katiller olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Ayrıca yapılan açıklama da olay yerinde en az 2 kalaşnikof tüfek ve 9mm bir silah olmak üzere 3 ayrı silaha ait 97 mermi kovanı bulunduğu belirtiliyor.

Araçları Yanmış Halde Bulundu

Saldırıda kullanılan aracın Atina'nın çıkışındaki, Hajdari isimli bölgede yanmış halde bulunduğu belirtilirken yanan aracın içinde saldırıda kullanılan silahlarında bulunduğu ifade edildi.

Vangjelis Zabunis yunanistan atina mafya mafya cinayeti Kalaşnikof