Yunanistan'da Pakistanlı Bir Kaçak 17 Yaşındaki Kızı Öldürdü: Halk, Kaçağı Türkiye'ye Göndermediği İçin Hükümeti Suçluyor

TAKİP ET

Yunanistan, 17 yaşındaki Nicoletta'nın Pakistanlı bir kaçak tarafından öldürülmesiyle sarsıldı.

Yunanistan'da Pakistanlı bir kaçak 17 yaşındaki Nicoletta'yı öldürdü. 

Pakistanlı Munasif Ahsan'ın Türkiye üzerinden Yunanistan'a kaçak girdiği ve yakalanıp sığınmacı kampına konulduğu ancak buradan salındığı ortaya çıktı. 

Yunan kamuoyu, kaçağı daha önce Türkiye'ye göndermediği için Yunan hükümetini suçluyor. 

Yunanistan'da Pakistanlı Bir Kaçak 17 Yaşındaki Kızı Öldürdü


AKP iktidarının imzaladığı geri kabul anlaşması kapsamında Yunanistan birçok sığınmacıyı Türkiye'ye geri itiyor. Geçen haftalarda AB'nin de bu geri itmeleri desteklediği ortaya çıkmıştı. Türk Sahil Güvenlik ekipleri geri itilen birçok kaçak sığınmacıyı ölümden kurtarmıştı.

Yunanistan ve AB vatandaşlarının refahını Türk milletinin refahından çok düşünen AKP iktidarında ise bizzat AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyanın her yerinden sığınmacılara Türkiye'nin kapısının açık olduğunu dillendirmişti.

Öte yandan Pakistanlı katil 17  yaşındaki Nicoletta'yı öldürdükten sonra telefonunu çalıp Kuzey Makedonya'ya geçmiş burada Nicoletta'nın telefonunu açınca yakalanıp Yunanistan'a iade edilmişti.

Katilin üstünden 4 farklı kimlik kartı çıkmış ve ailesinin başta sigara kaçakçılığı olmak üzere birçok suça karıştığı tespit edilmişti.

yunanistan pakistanlı katil pakistanlı kaçak nicoletta cinayeti geri kabul anlaşması kaçak sığınmacılar