Yunanistan'da Pakistanlı Bir Kaçak 17 Yaşındaki Kızı Öldürdü

TAKİP ET

Yunanistan'da Pakistanlı bir kaçak, 17 yaşındaki Nicoletta'yı öldürdü.

Yunan polisi iki gün önce kaçak bir Pakistanlıyı gözaltına aldı. 

Peristeri'de 17 yaşındaki bir kızı öldürmekten tutuklanan Munasif Ashan adlı kaçağın üstünden 4 farklı kimlik çıktı. 

Pakistanlı kaçağın sığınma başvurusunun daha önce reddedildiği aktarıldı.

Kaçağın ülkede sigara kaçakçılığı gibi işler yaptığı da belirtildi.

Pakistanlı kaçağın cinayeti daha önceden planladığı, 17 yaşındaki Nicoletta'yla ilişkisinin olduğu ancak Nicoletta'nın ailesinin bu ilişkiye karşı çıktığı ifade edildi. 


"Antropomorfik Canavar"


Ailenin avukatı, "17 yaşındaki çocuğa karşı taciz edici davranışları, kasten adam öldürme eyleminden önce bile kanıtlanmıştı. Ama bu adamın çekingenliği yoktu. Bu iki ayaklı antropomorfik canavarın onu kötülük yapmaktan alıkoymak için hiçbir ahlaki kısıtlaması yoktu. Ne yazık ki 17 yaşındaki genç, bilmeden ve direnemeden ellerine düştü. 7-8 dakika yaşam mücadelesi verdi ama sonunda kurtarılamadı" dedi.

Adli tıp raporuna göre zanlı, Nicoletta'yı boğarak öldürdü. Adli yetkililere göre, sanıklar soğukkanlı, kasıtlı ve sistemli bir şekilde hareket etti. Raporlara göre, zanlı eylem sonrasında hiçbir öfke, keder veya pişmanlık belirtisi göstermedi.

Greek City Times, Pakistanlı kaçağın Nicoletta ile evlenmek istediğini ve düğünü İtalya'da yapmayı planladığını ileri sürdüğünü aktardı. Adli rapora göre sanık, Nicoletta'dan sığınma başvurusu için kendisine yardım etmesini istediğini ve Nicoletta'nın reddettiğini belirtti. Pakistanlı kaçak, Nicoletta'nın kendisinden Hristiyan olmasını istediğini ve 'Kur'an hakkında kötü konuştuğunu' iddia etti.

Yunan gazeteci Paul Antonopoulos, Yunan makamlarının Pakistanlı kaçağı 2021'de sınır dışı edilmek üzere listelediklerini, ancak daha sonra göçmen kampından serbest bıraktıklarını paylaştı.

 

yunanistan pakistanlı kaçak 17 yaşındaki kız nicoletta pakistanlı