Yunanistan'dan Soylu'ya Yanıt Geldi: İstese de Giremezdi, Biz Sınırlarımızı Koruyoruz

TAKİP ET

Yunanistan'ın Yurttaşları Koruma Bakanı Takis Theodorikakos, AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Teröristi Yunanistan'a kaçıracaklardı" iddiasına yanıt verdi: "Biz sınırlarımızı çok iyi koruyoruz. Kimse yasa dışı yollardan Yunanistan'a giremez."

Kürtçü terör örgütü YPG'nin İstiklal Caddesi'nde düzenlediği bombalı saldırıda 6 yurttaşımız hayatını kaybetti, 81 yurttaşımız yaralandı.

Saldırının ardından İstiklal Caddesi'ne gelerek açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer yakalamasaydık bugün Yunanistan'a kaçıracaklardı" demişti.

Bakan Soylu: ABD'nin Taziyesini Reddediyoruz

"Yunanistan Sınırlarını Çok İyi Koruyor"

Yunan basınından Ekathimerini'nin haberine göre Skai TV'ye konuşan Yunanistan Yurttaşları Koruma Bakanı Takis Theodorikakos, Soylu'nun açıklamasına cevap verdi. Theodorikakos, "Yunanistan sınırlarını çok iyi koruyor ve hiç kimse yasa dışı yollardan ülkemize giremez" diye konuştu.

İlkesel olarak her nerede ve kime karşı olursa olsun terör saldırılarına karşı olduklarını savunan Theodorikakos, "Bu nedenle Yunanistan topraklarına teröristleri asla kabul etmez" ifadelerini kullandı.

yunanistan soylu yanıt geldi istese de giremezdi biz sınırlarımızı koruyoruz