Yusuf Kaplan: Netflix Eşcinselliği Yaymak İçin Acayip Kaynaklar Kullanıyor

TAKİP ET

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan Netflix'in eşcinselliği yaymak için 'acayip' kaynaklar kullandığını öne sürdü.

"İnsan türünün geleceği tehlikede!" diyen Kaplan, "Asıl felâket henüz geliyor! Yıllardır, bangır bangır bağırıp duruyorum gerek bu sütunda gerek sosyal medyada gerekse televizyonlarda!" ifadelerini kullandı.

İnsanların felaket 'başlarına gelmeden' kendisini dikkate almadığını söyleyen Kaplan, "Ama o felâket artık bize kâbuslar gördürecek kadar yakınımızda, en yakınımızda" diyerek eşcinselliği yaklaşan bir tehdit olarak anlattı.

"Çocuklarımız, gençlerimiz, özellikle de muhafazakâr ailelerin eşcinsel sapkın ilişki biçimlerine yakalarını paçalarını kaptıran genç çocukları yüzünden aileler perişan durumda, şok yaşıyorlar!" diyen kaplan, "Sapkın eşcinsel ilişki biçimleri sosyal medya üzerinden acayip reklam ediliyor. Film sektörü, dizi sektörü, özellikle de Netflix, sadece bu pespayeliği yaymak için acayip kaynaklar kullanıyor…" ifadelerini kullandı.

Gençlerin dini ve kültürü sorguladığını, bunun bir felaket olduğunu söyleyen Kaplan, bu durumun belli "şebekeler" tarafından kışkırtıldığını iddia ederek "Çok açık söylüyorum! Sapkın eşcinsel şebekeler de, ateizm şebekeleri de “vazifelerini” yapıyorlar! Toplum, toplumun bütünü, özellikle de toplumun muhafazakâr aileleri vazifelerini bu sapkın şebekeler kadar yapmıyorlar!" dedi.

Yusuf Kaplan Netflix Eşcinselliği Yaymak İçin Acayip Kaynaklar Kullanıyor