Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Zafer Partisinin Saray Rejimine, Türk Gençliğinin Rüyalarını Yok Edenlere Karşı Mücadelesi Sürüyor

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ ile yaptığı protokole ilişkin, "İkincisini bilmiyorduk. O sıkışmışlıkla 'denize düşen yılana sarılır' şeklinde değerlendirdik" açıklamasına karşılık Ümit Özdağ Ali Babacan'a seslendi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, katıldığı HALK TV canlı yayınında, seçim zamanı kendi çıkarları için yaptıkları 'anlaşmaları' unutup, Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki protokolü eleştirdi.

Zafer Partisi Genal Başkanı Ümit Özdağ, X hesabından yaptığı paylaşımda, Ali Babacan'a seslenerek, "DEVA Partisi genel başkanı Ali Babacan, Zafer-Partisi-CHP protokolü için “Denize düşen yılana sarılır” demiş ve Zafer Partisine verilen bakanlıkları eleştirmiş. Yahu Ali bey, siz olmayan oylarınız ile onca milletvekilliği almışsınız. KK’nın kazanması durumunda cumhurbaşkanı yardımcılığı ve 3 bakanlık alacaksınız da Zafer Partisi’nin KK’ya kazandırması karşılığında alacağı bakanlıklar sizi neden rahatsız ediyor? Sizi rahatsız eden bakanlıklar değil, ilkeler protokolü. Milli-üniter-laik devlet, Atatürk ilkelerinden taviz verilmemesi, FETÖ ve PKK ile mücadele, kayyum, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın ülkelerine yollanması.

Zafer Partisi’nin Saray rejimine, bölücülere, Allah ile aldatanlara, Türk işçisi ve köylüsünün düşmanlarına, Türk gençliğinin rüyalarını yok edenlere karşı mücadelesi sürüyor. Atatürk’ün izinde ailemizi ve vatanımızı savunacağız."  dedi.

 

 

 

zafer partisi ümit özdağ ali babacan DEVA