Zafer Partisi İBB Adayı Karamahmutoğlu: Gençliğin, Türk Milliyetçiliği Düşüncesine Olan İlgisi, Sevgisi Beni Heyecanlandırıyor

TAKİP ET

Zafer Partisi İBB Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Türk gençliğinin milliyetçiliğe olan ilgisinin kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Haberler.com'un yayınına katılan Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu 16-30 yaş arasındaki seçmen kitlesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bu yaş aralığındaki kişilerin Türk milliyetçiliğine olan ilgilerine değinen Karamahmutoğlu, üniversite yıllarındaki gençlik heyecanını yaşadığını aktardı. Karamahmutoğlu şu ifadeleri kullandı: 

"Yeni bir seçmen kitlesi var, kendi adıma bunu ıskalamışım. 16'dan 30 yaşa kadar olan bir grup var; üniversite, lise talebesi... Pırıl pırıllar, tertemizler. Beyinleri de pırıl pırıl, yürekleri de pırıl pırıl. Onların ilgisini, alakasını, sevgisini gördükçe; Türk milliyetçiliği düşüncesine olan muhabbetlerini gördükçe ben tekrar üniversite yıllarımdaki heyecanı, gençliği yaşıyorum."

azmi karamahmutoğlu zafer partisi türk milliyetçiliği istanbul ibb istanbul büyükşehir belediyesi