Zafer Partisi Lideri Özdağ İle İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Çetin Arasında 'Ev Sahipliği' Tartışması

TAKİP ET

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyadan atıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir fotoğrafını "Gökçeada'ya gelmedi iseniz Türkiye seyahatinizi tamamlamış sayılmazsınız. Türkiye’nin en uç batısı, güneşin battığı son nokta, Ege’deki ilk savunma hattımız. Nefis bir doğa, kültür, deniz karışımı.Belediye Başkanı sevgili Ünal Çetin'e içten teşekkürlerimle. Harika bir ev sahibi" ifadeleriyle paylaştı.

"Ev Sahipliği Yapmam, Kişiliğime Sığmazdı"

Özdağ'ın paylaşımına cevap veren İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ise "Mensubu olduğunuz İYİ Parti'den ayrılırken, İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ile ilgili açıklamalarınızın ardından, Sizinle Gökçeada'da görüşmem olmamıştır, olamazdı da. Çünkü şahsım olarak size ev sahipliği yapmam, kişiliğime, siyaset anlayışıma sığmazdı" dedi.

"Telefonlarınızı Kapatarak Ortadan Kayboldunuz"

Ümit Özdağ'ın "Evet Ünal bey, 'Siz nereye isterseniz oraya gelirim' dediniz. Ve sonra telefonlarınızı kapatarak ortadan kayboldunuz. O twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım. Ya gelirim nereye isterseniz demeyeceksin ya da geleceksin" şeklindeki paylaşımına ise Çetin, şu ifadeleri kullandı:

"Hocam, Kendi Kendinizi İfşa Ediyorsunuz"

"Hocam; kendi kendinizi ifşa ediyorsunuz. Benim korkak olduğumu ispat için yalan twit atmışsınız. Bizi herkes bilir biz Allah’tan başka kimseden korkmayız ama anladım ki siz müfterisiniz."

zafer partisi lideri genel başkanı ümit özdağ iyi parti çanakkale gökçeada belediye başkanı ünal çetin arasında ev sahipliği tartışması