Zafer Partisi'nde Toplu İstifa: 'Makamın Parayla Satın Alındığı...'

TAKİP ET

Zafer Partisi Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Batuhan Turul, beraberindeki yaklaşık 400 üyeyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Akdeniz Telgraf'ın haberine göre, Zafer Partisi Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Batuhan Turul, beraberindeki yaklaşık 400 üyeyle birlikte partisinden istifa etti. Ayrıca Korkuteli ve Gazipaşa ilçe yöneticilerinin de istifa ettikleri belirtiliyor. Bir süre önce de Zafer Partisi Alanya ilçe yönetimi istifa etmişti.

Sert bir açıklamayla istifa eden Batuhan Turul, partide makamların parayla satın alındığını ve Antalya il yönetiminde demokrasinin olmadığını öne sürdü.

"Makamın Parayla Satın Alındığı..."

"Makamın emek ve gönülden değil parayla satın alındığı; koltuk sevdası ve maddiyat için, emek veren insanların saf dışı bırakılmak istendiği, Zafer Partisi Antalya İl yönetiminde demokrasi olmaması sebebiyle" istifa ettiğini duyuran Batuhan Turul, il yönetiminin ilçe teşkilatları arasında yaptığı ayrımcılığı vurguladı.

İl Başkanının Sözlerini Açıkladı

"Aktif olarak çalışan ilçelerdense pasif durumdaki ilçelerin il yönetimi tarafından öne geçirilmesi ve ilçeler arası ayrıştırmalara sebebiyet verilmesinden dolayı Muratpaşa İlçe Başkanlığı'ndan il yönetimindeki yol arkadaşlarıyla beraber" istifa ettiklerini belirten Turul, "Davanın, vatan değil, il başkanının bizzat 'Benim için emek önemli değil, istediğime istediğimi sağlarım' demesi üzerine tüm ilçelerde yapmış olduğumuz yaklaşık 400 kişilik bir üye kadromuzla beraber birlikte istifa etmekteyim" ifadelerini kullandı.

Görevden Alınan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı ve Özdağ Arasında Tartışma: Özdağ, 'Netflix'i Öneririm, Görüntü İyi' Dedi

 

Turul sosyal medya hesabından istifasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Koltukların Parayla Satın Alındığını Gördüm"

"Zafer Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar verdiğimiz tüm emekler Zafer Partisine ve Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ helaldir.

Yaklaşık 7 Aydır aktif olarak çalışmış olduğumuz görevde tüm sosyal medya basın ve birçok mercekte aktif olarak çalıştık. Çalışmalarımız Vatan millet için umut olarak gördüğümüz parti Zafer Partisi ve Genel Başkanı Ümit Özdağ içindir.

Ancak çalışmalarımızın sonunda Antalya ilinde dönen kumpasları gördüm koltukların parayla satın alındığını gördüm. Koltuklarında hedefi partiyi başka partilere tezgah çeken insanlar yoluna serildiğini ve liyakatsızlığı gördüm. Birçok noktada sitemlerimi belirttim ve önlerinde gömlek iliklemedim.

Türkiye'nin birçok ilinden dostlarımızı ailelerimizi partimize üye ederek her ilde hemen hemen görevli veya görevsiz olarak partiye hizmet ettik.

"Ümit Hoca'nın Resmini Yırtanlarla Beraber Olanlar İl Başkan Yardımcısı Yapıldı"

Peki ne mi oldu? Başından beri birbirini satanlar, Genel başkanımıza ve teşkilatlardan sorumlu başkanımıza sövenler, Ümit Hoca'nın resmini yırtanlarla beraber olanlar yeni yönetimde il başkan yardımcısı yapıldı. Liyakatsızlığı geçip genel başkana ve teşkilat başkanına ihanetler başladı. Partiyi içten içe satmaya başladılar.

Biz sorduk il başkanını karşımıza aldık ve sorduk neden haketmeyenler koltuk verildi neden haketmeyenlere masraflar yapıldı dedik? Aldığımız cevap ne miydi?

"Benim İçin Emeklerin Bir Önemi Yok"

Bir il başkanının cevabı; 'Benim için emeklerin bir önemi yok istediğime istediğimi yaparım istediğimi istediğim koltuğa getiririm' oldu. Şimdi soruyorum bizler Genel başkan için çalışırken Antalya ili kim için çalıştı?

Şimdi sizlere soruyorum 1 senedir il başkanlığı aktif olan bir ilde hadi diyelim ki yeni değişti 2 aydır il başkanı olarak seçilmiş olan bir ilde bütün sosyal medyaları kontrol edin ricamdır. Tüm sosyal medya basın ve sokaklarda ilden dahi çok çalışan ilçe başkanlığı olarak istifa ediyorsak neden ?

"Davasını Satanlarla Aynı Masada Oturmamak İçin"

Sayın Ümit Özdağ ve sayın Ali Dinçer Çolak  başkanlarıma çok teşekkür ederim. Ancak bilmelerini isterimki artık Antalya'da Muratpaşanın genç ve dinamik ekibi yok. Bizler davasını satan insanlarla aynı masada oturmamak için şerefimizle istifa ediyoruz. Dünden beri söz konusu olan ortalaması 400 dediğimiz net olarak 437' üyemizle beraber partiden ayrılıyoruz.

Son olarak da diyeceksiniz ki abartmayın 400 kusur üye? Bizi bilen bilir 20 kişilik bir kemik kadromuz mevcuttur. Her birisi ortalama 20 üye getirdiğinde bu kadar üye yapar yani çalışırsanız olur. Antalya'nın ikametgah düzenine göre üyeleridir."

zafer partisi toplu istifa makamın parayla satın alındığı batuhan turul antalya muratpaşa ilçe başkanı korkuteli gazipaşa alanya