Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Yarın Açıklanıyor

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisinin cumhurbaşkanı adayını yarın sabah FOX TV'de açıklayacak.

Siyasetin kulisleri Millet İttifakı'nın adayının Ekrem İmamoğlu mu, Mansur Yavaş mı, yoksa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mu olacağını tartışırken 16 ay sonra yapılacak olan seçimlere girecek ilk cumhurbaşkanı adayı, Zafer Partisi'nden geliyor.

İYİ Parti'den ayrılarak Zafer Partisi'ni kuran Genel Başkan Ümit Özdağ, partisinin cumhurbaşkanı adayını yarın sabah FOX TV'de konuk olacağı Çalar Saat programında açıklayacak.

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklamada "Adayı açıkladığımız zaman herkes ‘işte bu’ diyecek. İsim açıklandığı zaman bu isim Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşecek. Türk milleti bu haberi coşkuyla karşılayacak ve çok memnun olacak" denildi.

Çağdaş Kocaeli'nin Zafer Partisi kulislerinden aktardığına göre Özdağ'ın açıklayacağı cumhurbaşkanı adayının "sürpriz" niteliğinde olacağı ve çok ses getireceği, açıklanacak adayın Türkiye'de gündem olacağı konuşuluyor. 

Zafer Partisi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ yarın sabah (06 Nisan Çarşamba) saat 09.30’da FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Fox Çalar Saat programında Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı'nı açıklayacak" ifadelerine yer verildi.
Milliyetçi kimliğiyle tanınan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan İYİ Parti'den ayrılan ve yine milliyetçi kimliğiyle tanınan Kardak kahramanı Ali Türkşen'e kadar farklı isimler adaylık için zikrediliyor. Ancak parti kulislerinde adayın kim olacağına dair net bir isim konuşulmuyor.

zafer partisi cumhurbaşkanı adayı yarın açıklanıyor ümit özdağ fox tv mansur yavaş cumhur ittifakı millet ittifakı ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu ismail küçükkaya bomba gündem kocaeli ali türkşen osman pamukoğlu muharrem ince