Zafer Partisi'nin İBB Adayı Karamahmutoğlu: Ben Türkiye Sınırlarına Bile Sığmayan Bir Türk Milliyetçisiyim, Ben Bir Turancıyım

TAKİP ET

Zafer Partisi İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu: Bırakınız Karadeniz Bölgesi'ne ben Türkiye sınırlarına bile sığmayan bir Türk milliyetçisiyim, ben bir Turancıyım."

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Azmi Karamahmutoğlu, memleketi dolayısıyla kimseden oy istemeyeceğini dile getirdi. 

Haber Meşale kanalına konuşan sunucu, İmamoğlu ile hemşehri olduğuna dikkat çekerek sorusunu sordu. Karamahmutoğlu, muhabirin sorduğu 'Trabzonlunun karşısına Trabzonlu sorun olmuyor mu' sorusuna yanıt verdi.

40 yıllık İstanbullu olduğunu söyleyen Karamahmutoğlu, geldiği kültürün Trabzon kültürü olduğunu söyledi. İmamoğlu ile arasında bundan kaynaklı bir kayırma olmayacağını dile getirdi. 

Türk milliyetçisi olduğuna dikkat çeken Karamahmutoğlu, Karadeniz'den öte Türkiye sınırlarına bile sığmayan bir Turancı olduğunu dile getirdi. 

"Kimseye 'memleketimden dolayı bana oy ver' şeklinde bir yaklaşımda bulunmam. Bırakınız Karadeniz Bölgesi'ne ben Türkiye sınırlarına bile sığmayan bir Türk milliyetçisiyim, ben bir Turancıyım."

 

 

trabzon azmi karamahmutoğlu istanbul büyükşehir belediyesi türk milliyetçisi zafer partisi