'Zafer Partisi'nin Trabzon Ortahisar Adayı Sinem Demirgöz, 70 AKP'li Tarafından Darp Edildi' İddiası

TAKİP ET

Zafer Partisi'nin Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Sinem Demirgöz ile AKP'liler arasında tartışma çıktığı ve Demirgöz'ün darp edildiği iddia edildi.

Zafer Partisi'nin Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Sinem Demirgöz'e ait pankartların AKP'liler tarafından indirilmişti. Bunun üzerine Sinem Demirgöz'ün, AKP tarafına ulaşmaya çalıştığı ancak hiçbir cevap alamadığı belirtildi.

Evinin yakınında AKP'li yetkililer ile karşılaşan Sinem Demirgöz ile AKP’liler arasında tartışma çıktığı iddia edildi. İddiaya göre çıkan tartışmada Demirgöz, saçı çekilerek ve hakarete uğrayarak darp edildi.

Yaşanan saldırının ardından Sinem Demirgöz ve Zafer Partisi yetkilileri bir araya gelerek eylem düzenledi ve kamuoyuna çağrıda bulundu.

Ümit Özdağ'dan Açıklama

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AKP'lilerin Demirgöz'e yönelik saldırıda bulunduğu iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte, açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özdağ şunları söyledi:

"Zafer Partisi Trabzon Ortahisar belediye başkan adayı Sinem Demirgöz 70 AK Partili tarafından bakanın olduğu ortamda tartaklanmış, saçı çekilmiş ve taciz edilmiştir. Sinem’deki yürek topunuzda yok. 70 adam bir araya gelseniz Sinem kadar cesur olamazsınız."

 

Yaşamış olduğum taciz, darp ve hakaretlerin hesabını Yuce Türk Milleti soracaktır.!@umitozdag @AzmiKaramahmut @zaferpartisi pic.twitter.com/xqGxtUJEAA

— Sinem Demirgöz (@sinemdemirgoz) March 22, 2024

 

 

zafer partisi ümit özdağ sinem demirgöz trabzon trabzon ortahisar belediye başkan adayı darp edildi taciz akp