Zara'nın Yeni Ürün Tanıtımı Sosyal Medyada Gündem Oldu

TAKİP ET

Ünlü giyim markası Zara'nın sandalet ve ayakkabı tanıtımı sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü giyim markası Zara'nın Almanya'daki yayımlanan reklamlarında ayakkabı ve sandaletle birlikte ekmeği kullanması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sosyal medya kullanıcılarının ekmeğe saygısızlık olarak gördükleri reklama verdiği tepkilerle Twitter'da "zarahaddinibil" etiketi "trend topic" oldu.



Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin de "Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır" diye tepki gösterdiği reklam afişlere tepki amaçlı yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

"Çocukken Yolda ekmek görünce insanlar üzerine basmasın nimettir diyerek ya yüksek yere koyardık ya böyle hayvanların yiyeceği noktalara koyardık. Bu nasıl bir reklam, iğrenç ötesi bir reklam. Başüstü olması gereken ekmek ayaklar altına alınmış. Kınıyorum.."

"Biz ekmeği 3 defa öpüp alnımıza koyarak büyüdük.. Ekmek şeklinde çanta yapmanız yetmedi bi de üstüne ekmeği ayaklar altına alıyorsunuz! Böyle mi tanıtım yapıyorsunuz? Bu kadar düştünüz mü?!"

"Benim dedem Ekmekçiydi.Mahalle mahalle gezer herkesin kapısına ekmek bırakırdı kasalı ekmek arabasıyla. Parası olmayan kapıya çıkamazdı bilirdik; kapısına asardık; duasını alırdık. Bugün reklam uğruna ekmeği ayaklar altına alıyorlar utanmadan paylaşıyorlar..."

"Çocukken bile ekmeği yerde gördüğü zaman alıp öpüp alnına koymuş olan herkesi bu reklamı nedeniyle Zara'yı kınamaya davet ediyorum."

zara zarahaddinibil trend topic twitter sosyal medya tepki çekti gündem oldu google tık ekmek ayakkabı sandalet nimet