Zehra Taşkesenlioğlu Mağdur Olmaya Devam Ediyor: Mine Tozlu Sineren Hakkında Suç Duyurusu

TAKİP ET

Sedat Peker'in iddialarının odağındaki AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Marka Yatırım Holding'in sahibi Mine Tozlu Sineren hakkında suç duyurusunda bulundu.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen rüşvet skandalında adı geçen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sineren'in "Zehra Taşkesenlioğlu vasıtasıyla rüşvet teklifinde bulunulduğunu CİMER'e ilettim" şeklindeki açıklamasına değinen Taşkesenlioğlu, "Sineren, katıldığı televizyon programında ismimi kasıtlı olarak gündeme getirmiş ancak şahsımla ilgili hiçbir delil ortaya koyamamıştır" dedi. 


"İftira ve Kumpas"


"Seçim çalışmaları nedeniyle Mayıs 2018 tarihinde Erzurum'da bulunduğum esnada iş insanı Mine Tozlu Sineren, danışmanım aracılığı ile randevu talebinde bulunmuştur" ifadelerini kullanan Taşkesenlioğlu, "İlk kez karşılaştığım Sineren'i dinledikten sonra talebinin şahsımla alakalı olmadığını, muhatabı olan Sermaye Piyasası Kurulu ile görüşmesi gerektiğini ve konuya müdahil olamayacağımı belirttim. O tarihten itibaren müfteri Mine Tozlu Sineren ile hiçbir görüşmem olmamıştır" dedi.

'Mağdur' Zehra Taşkesenlioğlu'nun Şirketi İBB'den 14 İhale Almış


Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Sedat Peker'in Yayımladığı Görüntülere İlişkin Açıklama


TamgaTürk'ün 'Sedat Peker, Zehra Taşkesenlioğlu'nun Videosunu Yayımladı' Haberine Jet Hızıyla Erişim Engeli Geldi


Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Açıklama: Yine Mağdur, Yine Mağdur, Yine Mağdur...


Taşkesenlioğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İftira ve kumpas olayının bir diğer ayağında yer alan Mine Tozlu Sineren, katıldığı televizyon programında ismimi kasıtlı olarak gündeme getirmiş ancak şahsımla ilgili hiçbir delil ortaya koyamamıştır" dedi.

Sineren hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Taşkesenlioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Konu ile ilgili adli ve hukuki süreç başlatarak Mine Tozlu Sineren'in iftiraları hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğumu ifade ederim."

 

zehra taşkesenlioğlu mine tozlu sineren sedat peker Rüşvet spk sedat peker iddiaları