Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Açıklama: Yine Mağdur, Yine Mağdur, Yine Mağdur...

TAKİP ET

Milyonlarca dolarlık rüşvet iddialarıyla anılan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, hakkındaki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'ı suçlayan Taşkesenlioğlu, mağdur olduğunu savundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ifşa ettiği, SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na varan rüşvet çarkına ilişkin iddiaların merkezinde yer alan isimlerden biri olan Zehra Taşkesenlioğlu, yazılı bir açıklama yaptı.

Eşi Ünsal Ban'la boşanma aşamasında olan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, evlilikleri sırasında Ban'a 2,5 milyon dolar borç verdiğini belirterek bu parayı geri istemişti. Ünsal Ban ise İsmail Saymaz'a açıklama yaparak "Nereden buldu?" demişti.

Milletvekilinin Boşanma Davası AKP'yi Karıştırdı: '2,5 Milyon Doları Nereden Buldu?'

Bunun ardından Sedat Peker, Taşkesenlioğlu'nun abisi eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun SPK'daki Başkanlığı sırasında sermaye artırımı için başvuran büyük şirketlerden 180 milyon dolar rüşvet aldığını iddia etmişti.

Ayrıca Peker, Taşkesenlioğlu'nun kurduğu iddia edilen ve bir ucunda Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu, bir ucunda Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Salih Orakçı'nın bulunduğu rüşvet çarkını ortaya koyan WhatsApp yazışmalarını ifşa etmişti.

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

Peker bunun ardından Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban'a "İkiniz para kazanmak için beni yakıyorsunuz" dediği anların görüntülerini ifşa etmişti.

Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Açıklama

Hakkındaki iddialara ilişkin açıklama yapan Zehra Taşkesenlioğlu, "Kendi mahrem evimde, başım açık şekilde Ünsal Ban tarafından gizli çekilen görüntülerim kişisel ve aile mahremiyetim hiç sayılarak milyonlara servis edilmiştir. Son derece çirkin ve gayriahlaki şekilde yayınlanan söz konusu görüntülerle kadına karşı şiddetin en ağır şekline maruz bırakılmış bulunmaktayım" dedi.

Ünsal Ban'ı Suçladı

Ünsal Ban'ın boşanma sürecinde haklı konuma gelmek için olmadık yollara başvurduğunu öne süren Taşkesenlioğlu, "Tartışmanın öncesi ve sebebinin ne olduğu bilinmeden bir kurgu üzerinden servis edilen bu görüntüler toplum nezdinde beni küçük düşürüp itibarımı lekelemeyi hedef almıştır" ifadelerini kullandı.

"Bu Rezillik Maalesef Siyasi Lince Dönüştürüldü"

Videoda Ünsal Ban'ın ailesi ve çevresinin kendi adını ve ailesinin adını kullanarak yaptığı usulsüzlüklere tepki gösterdiğini iddia eden Taşkesenlioğlu, "Farklı bir boyuta çekilen bu görüntüler boşanma sürecinde zor günler yaşayan bir kadının linç edilmesi ve itibarsızlaştırma çalışmasından başka bir amaca hizmet etmemektedir. Diğer taraftan aile mahremiyetini, toplumun en temel değerlerini bile hiçe sayan, kınanması gereken bu rezillik maalesef siyasi bir lince dönüştürülmüştür. Günlerdir, ailemle birlikte sistematik olarak iftira kampanyası ile karşı karşıya kaldığımı ve bu iftiraları atan ya da taraf olan herkesle yargı önünde hesaplaşacağımı belirtmek isterim" dedi.

"Şahsıma Yönelik Bu Yargısız İnfazın..."

Taşkesenlioğlu açıklamasını "Şahsıma yönelik bu yargısız infazın son bulacağına ve son derece ahlaksızca oynanan bu kumpasın yargı önünde bir an önce gün yüzüne çıkacağına inancım tamdır. Bu konu ile ilgili adli ve hukuki süreç başlatılmıştır" ifadeleriyle sonlandırıldı.

 

ali fuat taşkesenlioğlu zehra taşkesenlioğlu açıklama yine mağdur mağdur yine spk rüşvet yolsuzluk cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan sedat peker akp hırsızlık mine tozlu sineren salih orakçı danışmanı serkan taranoğlu