Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Dikkat Çekici Paylaşım

TAKİP ET

Sedat Peker'in rüşvet ağı iddialarıyla gündemde olan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, SPK'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na uzanan bir rüşvet ağını ifşa etmişti.

Peker'in iddialarında adı geçen Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu görevden alınmış, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca istifa etmişti.

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

İddialada adı geçen iş kadını Mine Tozlu Sineren, Peker'in iddialarını doğrulayarak kurulan rüşvet ağı tarafından kendisinden rüşvet istendiğini söylemişti.

Sedat Peker'in İddialarındaki Mine Tozlu Sineren'den Yeni Açıklama: Birbirlerine Düştükleri İçin Her Şey Ortaya Çıktı

Aynı süreçte AKP'de bir boşanma davası gündeme gelmişti. AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'a evlilikleri sırasında 2,5 milyon dolar verdiğini belirterek mahkemeden bu paranın geri ödenmesini talep etmişti.

"İkiniz Para Kazanacaksınız Diye Beni Yakıyorsunuz..."

Peker, Zehra Taşkesenlioğlu'nun Ünsal Ban'a "İkiniz para kazanacaksınız diye beni yakıyorsunuz" dediği bir videoyu sosyal medyada sızdırdı. Bu videoya ilişkin haberlere jet hızıyla erişim engeli getirildi. 

TamgaTürk'ün 'Sedat Peker, Zehra Taşkesenlioğlu'nun Videosunu Yayımladı' Haberine Jet Hızıyla Erişim Engeli Geldi

 

Ünsal Ban Ev Hapsine Alındı

Kısa bir süre sonra Ünsal Ban, yurt dışına kaçma hazırlığındayken yakalandı. Ayrıca Ban'ın şoförünün evine giden polis ekipleri, şoförün karısını  ve baldızını evin bahçesinde belge yakarken yakaladı. Ban, ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

Ünsal Ban, Ev Hapsi Tedbiri İle Serbest Bırakıldı

Ünsal Ban'ın İfadesi Ortaya Çıktı

Ünsal Ban'ın ifadesinde Sedat Peker'le tanışmadığını, Peker'in kendisini sosyal medyadan hedef aldıktan sonra aile huzurlarının bozulduğunu ve Zehra Taşkesenlioğlu'nun bıçakla kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etti. Bunların ardından Sedat Peker'le iletişim kurduğunu ve tweetini kaldırmasını istediğini anlatan Ünsal Ban, videoyu kaydettiğini kabul ederek "Bu videoyu kesinlikle ben yaymadım. Telefonu eşim attıktan 2 gün sonra telefonumu değiştirerek yeni telefonumu Iphone marka kullanmaya başladım. Yeni telefonum ile eski telefonumdaki bilgileri aktarmaya çalıştım. Bu aktarma işini yapmaya çalışırken Wifi’den bağlanıyordum. Bazı resimleri mail olarak atmaya çalıştım. Çok vakit almasından sonra bu işlemlerden vazgeçtim. Tek güvenlik zafiyeti bu olabilir. Bu işlemden dolayı birileri bu bilgileri ele geçirmiş olabilir" dedi.

Ünsal Ban'ın İfadesi Ortaya Çıktı: Peker Geçmişte Eşimle Mesajlaştığını Söyledi

Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Dikkat Çekici Paylaşım

Bunlar yaşanırken AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Taşkesenlioğlu tek kelimelik paylaşımında "Sabır !!" dedi.

Zehra Taşkesenlioğlu'nun Paylaşımının Hemen Ardından Ünsal Ban Tutuklandı

zehra taşkesenlioğlu ali fuat taşkesenlioğlu spk cumhurbaşkanlığı saray ünsal ban dikkat çekici paylaşım sabır rüşvet yolsuzluk