Zehra Taşkesenlioğlu'ndan Sedat Peker'in Yayımladığı Görüntülere İlişkin Açıklama

TAKİP ET

Sedat Peker'in iddialarının odağında yer alan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban tarafından çekilen görüntülere ilişkin konuştu.

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban hakkında yandaş gazeteci Hacı Yakışıklı'ya konuştu.

Taşkesenlioğlu'nun açıklamalarında mağdur olduğunu iddia ettiği ve yaşanan skandala ilişkin iddiaları yalanladığı dikkat çekiyor.

Tv100 ekranlarında yayımlanan Taksim Meydanı programına katılan yandaş Hacı Yakışıklı, Zehra Taşkesenlioğlu ile yaptığı görüşmeyi şu sözlerle aktardı:

"Mine Tozlu Sineren isimli kişiyle Erzurum Hınıs’ta görüşmüş. Ramazan akşamında bir kişi arayıp ‘sizinle görüşmek istiyor, bir derdi var’ diyor. Zehra hanım da görüşmek istiyorlarsa ‘buyursunlar’ diyor. Zehra hanım, Mine Tozlu Sineren ile gizli bir odada değil, herkesin içinde görüşmüş. Sadece dinleyip göndermiş. Herhangi bir ticari ve maddi ilişkisi olmamış. Bu kişinin herhangi bir ticari ve maddi ilişkisi için bir girişimde bulunmamış. Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile görüşmek istediğini söylemiş.

Videoda "siz ikiniz para kazanacaksınız diye..." sözlerinin Ünsal Ban ve çevresini kastettiğini söyleyen Taşkesenlioğlu, evdeki görüntülerinin eşi tarafından çekilip servis edilmesine çok üzüldüğünü söyledi. Hastaneye yattığı haberleriyle ilgili ‘yalan ve algı yönetimi’ dedi.

Bıçak olayı için "Evdeydim, ev işlerini, mutfak işlerini yaparken zaten bıçak elimde. Mutfak işlerini yaparken o görüntüyü adeta bilerek çekmiş" diyor. "Beni o görüntü içerisine sokarak suçlamak için çekmiş" diye de Zehra Taşkesenlioğlu dile getirdi." ​​​​​​​ 

zehra taşkesenlioğlu sedat peker ünsal ban hacı yakışıklı