Zekeriya Öz'ün Mal Varlığına El Konuldu

TAKİP ET

Zekeriya Öz dahil Fetullahçı Terör Örgütü bağlantılı 11 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

Hrant Dink cinayeti davasında dosyalarının ayrılmasına karar verilen firari sanıklar Zekeriya Öz ile Ekrem Dumanlı'nın mal varlıklarına el konuldu.

Davanın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmasında kaçak sayılma şartları oluşan Fetullah Gülen, Adem Yavuz Arslan, Coşgun Çakar, Halil İbrahim Koca, Faruk Mercan, Mehmet Akif Yılmaz, Metin Canbay, Yılmaz Angın, Yunus Yazar, Ömer Faruk Kartun ve Serkan Şahan'ın yanı sıra Ekrem Dumanlı ve Zekeriya Öz'ün de kaçak sayılmalarına ve tüm mal varlıklarına el konulmasına hükmedildi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Makam Aracını Zekeriya Öz'e Vermişti

Sözde Ergenekon darbe planı soruşturmasını yürüten dönemin Cumhuriyet Savcısı, bugün Fetullahçı terörist Zekeriya Öz'e zırhlı bir makam aracı verildiğine ilişkin çıkan haberlere yönelik açıklama yapan dönemin bakanı Beşir Atalay, "Bu doğrudur. Bu araç bakanlığımın aracıdır, bakanlığım üzerine kayıtlı bir araçtır ve kendisine bakanlığım tarafından verilmiştir" demiş, aracın Erdoğan tarafından da kullanıldığını ve sonra Zekeriya Öz'e verildiğini kabul etmişti.

Söz konusu aracın Erdoğan'ın için mahsur kaldığı ve kurtarılabilmesi için camı balyozla kırılan araç olduğu öğrenilmişti

AKP'li Cumhurbaşkanı'nın Zırhlı Aracını Verdiği Zekeriya Öz'ün Mal Varlığına El Konuldu