Zindaşti'nin Kızını Öldürtmekle Suçlanan Hayalet Orhan Havalimanında Yakalandı

TAKİP ET

Uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerifi Zindaşti'nin kızı ve yeğenini öldürtmekle suçlanan ve kendisinin de uyuşturucu kaçakçısı olduğu ileri sürülen 'Hayalet Orhan' lakaplı Orhan Ünğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sahte kimlikle yakalandı.

Uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerif Zindaşti'nin kızı Arzu Şerif Zindaşti ve yeğeni Devrim Öztunç'un 2014'te Büyükçekmece'de öldürülmesi olayında azmettiricilikle suçlanan Orhan Ünğan, Çin virüsüne yakalandığı gerekçesiyle tahliye edilmişti. Azmettiricilik suçlamasından beraat eden ancak hakkında farklı bir suçlama bulunan Orhan Ünğan, sahte kimlikle yurt dışına kaçmaya teşebbüs etti.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takip ettiği Orhan Ünğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sahte bir kimlikle yakalanarak gözaltına alındı.  Orhan Ünğan'ın kardeşi İlhan Ünğan 7 Nisan 2019'da Kadıköy'de öldürülmüştü. O saldıranın azmettiricisinin ise Naci Şerif Zindaşti olduğu iddia edilmişti.

https://www.tamgaturk.com/haber/iran-istihbaratina-calisan-zindastinin-agina-mit-tarafindan-darbe-21484.html

Naci Şerifi Zindaşti Zindaşti Zindaşti uyuşturucu uyuşturucu Zindaşti cinayet Zindaşti katil Zindaşti kızı Zindaşti yeğeni hayalet orhan orhan ünğan ilhan ünğan