Ziraat Bankası Üst Yönetiminde Değişiklik: 4 Genel Müdür Yardımcısı Görevden Ayrıldı

TAKİP ET

Ziraat Bankası'nda, Hüseyin Aydın'ın genel müdürlük görevini Alpaslan Çakar'a devretmesinin ardından bankanın beş genel müdür yardımcısından dördünün değiştiği öğrenildi.

Ziraat Bankası'nda, Mart ayı sonunda uzun yıllardır genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Aydın'ın görevden ayrılması ve yerine Alpaslan Çakar'ın atanmasının ardından bankada aralarında genel müdür yardımcılarının da yer aldığı üst yönetimde geniş kapsamlı değişiklik yapıldı. 

Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yer alan değişikliklere göre; 5 genel müdür yardımcısı değişirken, yeni genel müdür yardımcılarının sorumluluk alanları da tekrar tanımlandı.

Üst yönetimde Genel Müdür Yardımcısı olarak yaklaşık 10 yıldır görev yapan ve Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini de yürüten Bilgehan Kuru ile birlikte Ali Kırbaş, Musa Arda ve Süleyman Türetken görevlerinden ayrıldı.

Yeni atanan genel müdür yardımcıları; Emrah Gündüz, Mehmet Şükrü Taşçı, Ferhat Pişmaf, Cüneyt Sağlık, Recep Türk oldu.

Genel Müdür Yardımclığı sayısında artışa gidilerek 5 olan Genel Müdür Yardımcısı sayısı 6'ya yükseltildi.

Eski yönetimden sadece İç Sistemler Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Cesur görevine devam ederken, görev tanımı Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak değiştirildi.

ziraat bankası genel müdür yardımcıları değişiklik görevden ayrıldı geldi gitti atandı 5 genel müdür yardımcısı 4 genel müdür yardımcısı görev tanımı artırıldı 6'ya çıkarıldı