Zırhlı Araçtan Mıknatısla Açılan Gizli Bir Bölme Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da uygulama sırasında durdurulan zırhlı aracın vites kısmında mıknatısla açılan gizli bir bölme çıktı.

Levent'te şüpheli araçlara ve şahıslara yönelik uygulama yapan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motorize Yunus ekipleri, uygulama sırasında zırhlı bir aracı durdurdu. 

Ekipler araç içerisinden çıkan sürücü A.B. ile O.Y. isimli şahıslara GBT-UYAP sorgulaması yaptı. Sorgulamada  A.B. ile O.Y.'nin çeşitli suçlardan kayıtları olduğu belirlendi. Bunun üzerine araç içerisinde arama yapan ekipler, vitesin yanında mıknatıs olduğunu görünce durumdan şüphelendi.

Kokain ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Ekipler ilk önce mıknatısı kontağı kapalı aracın muhtelif yerlerine değdirdi ancak bir sonuç alamadı. Daha sonra aracı çalıştırarak mıknatısı aynı bölgelere tekrar değdiren ekipler, torpidonun üstünde bulunan gizli bölmenin açıldığını fark etti. Açılan gizli bölmede 3.3 gram taş kokain ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Polis ekiplerinin arama yaptığı sırada sürücü A.B.’nin ekiplerin gizli bölmeyi bulmaması için aracın kontağını kapattığı belirlendi. Araçtan çıkan 3 kişi gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

levent istanbul zırhlı araç kokain ruhsatsız tabanca