Zırhlı Gurmesi Erdoğan'dan TOGG İsteği: 'Zırhlısını Yapabilir Misiniz' Diye Soracağım

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Erdoğan, yerli otomobil Togg'un kampanya yapmak için kamu bankalarına iyi bir fırsat olacağını söyledi. Erdoğan, Togg'un 7 yıl içinde 1 milyon adet üretileceğini ve zırhlı versiyonunun da yapılmasını istediğini belirtti.

AKP Genel Başkanı Erdoğan, Togg hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Togg’un kampanya yapmak için kamu bankalarına iyi bir fırsat olacağını söyledi. Erdoğan, Togg’un 7 yıl içinde 1 milyon adet üretileceğini ve zırhlı versiyonunun da yapılmasını istediğini belirtti.

Kampanya Yapmak İyi Bir Fırsat Olacaktır

Erdoğan, Togg’un Türkiye’nin gururu olduğunu vurgulayarak, “Togg ile kampanya yapmak kamu bankaları için iyi bir fırsat olacaktır. Ben kendilerine çağrıda bulunuyorum. Böyle bir zemini oluşturmaları için böyle bir adımı atmayı düşünüyorum. Nasıl konutta böyle bir adım atıldı, Togg’da da böyle bir adım atılabilir.” dedi. Erdoğan, Togg’un talebin çok fazla olduğunu ve araç yetiştirme durumunun endişe verici olduğunu ifade etti.

Erdoğan, Togg’un akıllı ve güçlü bir araç olduğunu da kaydederek, “Togg’un tüm yönetimiyle görüşmeleri yapıp, kamu bankalarını süratle bir araya getireceğiz. Önümüzdeki 7 yılda 1 milyon Togg yollarda olacak. Yollarda Togg’u görmek bize ayrı bir zevk verecek. Bu akıllı aracın yanında güçlü bir motora sahip. Kendileri ile şunu da konuşmak istiyorum. Acaba Togg’un zırhlısını da yapabilir misiniz? İş adamları için olabilir, makam araçları için olabilir. Zırhlıda en ileri olan şu an Mercedes. Buradan tabi Gürcan Bey’e seslenmiş oluyoruz. Bunun da çalışmasını mesai arkadaşları ile yapacaktır diye düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

recep Tayyip Erdoğan zırhlı araç togg mercedes