Ziya Selçuk'un Fotoğrafını Paylaştığı Okulun Yurtdışında Olduğu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Instagram hesabında özel eğitim gereksinimi olan öğrenciler için yaptığı paylaşımda kullandığı fotoğraftaki okulun Türkiye'de olmadığı anlaşıldı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un İnstagram hesabından "Milli Eğitim Bakanı" ibaresi ile birlikte Tayyip Erdoğan ve Fahrettin Koca'yı takipten çıkarmasının yankıları sürerken ilginç bir paylaşım geldi. 

Ziya Selçuk, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda özel eğitim öğrencilerine özel, tasarım beceri atölyeleri kurulacağını açıkladı. Ziya Selçuk açıklamasında, "Özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımıza özel hizmetlerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı. Ancak Aykırı'dan Altuğ Gömleksiz'in tespitiyle Selçuk'un kullandığı "özel eğitim okulu" görüntüsünün yurtdışına ait olduğu ortaya çıktı. Hatta görselin bir okula ait olup olmadığı dahi belirsiz gözüküyor.

Selçuk'un açıklamaları şu şekilde:

"Özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımıza özel hizmetlerimiz devam ediyor. 979 özel eğitim uygulama okulumuzun tamamına en az bir tane olmak üzere Tasarım Beceri Atölyesi kuruyoruz. Kendilerini daha iyi tanımak üretkenliklerini artıracak. Mutlulukları mutluluğumuz..."

Bakan Selçuk, İnstagram üzerinden yaptığı payaşımı daha sonra sildi fakat aynı fotoğrafı kullandığı tweeti silmeyi unuttu.

ziya selçuk milli eğitim bakanı milli eğitim bakanlığı yüz yüze eğitim yüz yüze ne zaman ne zaman açılacak okullar ne zaman hangi sınıflar okula gidecek kaçıncı sınıflar okula gidecek ziya selçuk paylaşım ziya selçu